2010. ápr. 11.

SZKEPTICIZMUS

Egyik ismerősömmel hazafelé jövet a szavazásról, beszélgetem. A fő mondandója lényege: azért ment el, hogy jobb legyen majd a sorsa. Azt én már most borítékolom, hogy vágyálma nem fog teljesülni, mert a felszálló füstjelekből az indián (dakota) nem a pozitívumot fogja kiolvasni
 A másik megjegyzésére akkor csak gondolatban reagáltam, most le is írom. „Legalább ilyen piszkos tolvajbanda, akik szétrabolták az országot, nem lesz.” Megint szkeptikus vagyok, mert erről Jézus szavai jutottak eszembe, amikor a feszületen haldoklott. A római katonának mondta, aki a vérző sebeire összerajzott legyeket akarta elhessegetni. „Hagyjad, mert csak éhesebbek jönnek helyettük.”

5 megjegyzés:

  1. Ebben lehet valami. :)
    Egyébként nem értem ezt a meghosszabbított Kampánycsendet. A hét óra után érkezőket már nem engedték be az épületbe. A bentlévők talán tévéznek várakozás közben?? Vagy a haverjuk telefonon súg valamit a szavazás állásáról? Mennyien lehetnek a sorban állók, hogy megfordíthatnák az eddigi lista állását? Ilyesmiken agyalok, míg várom a választási műsort.

    VálaszTörlés
  2. Előbb-utóbb csak jóllaknak! Vagy nem?

    VálaszTörlés
  3. Evés közben jön meg az étvágy... Az emberek nagy része ilyen naív, azt hiszik nem mindegyik ilyen tolvaj piszkos banda, pedig sajnos DE! Jobb lesz most a kormányon, de nem tudom jobb lesz-e, majd 4 év múlva megítéljük! A kampánycsend meghosszabbítása, szerintem felesleges túlbuzgóság, teljesen felesleges.

    VálaszTörlés
  4. Crimson Velvet- én is úgy gondolom, hogy ebben van valami. Cirkusz már van, a kenyér hol marad?
    MJ- Nem.
    Joe bácsi-Apád Három kérdés, és az Uram Atyám bejegyzésére tett megjegyzéseim azonosak mostani véleményedet. Idemásolom őket, ne kelljen keresgélned, hogy mire is gondolok:

    Én falun lakom, talán ezért vagyok borúlátó. Gondolatban készítettem egy statisztikát csak az utcámban élőkről, az előző hozzászólásom alapján. Vagyis kik vannak többen a megvezethető önálló gondolkodásra képtelenek, vagy azok, akik kritikus szemmel látják a realitásokat. A végeredmény elégé lesújtó lett. Az én rövid utcámban lakóknál az arány 15:6 lett, nem az okosak javára. Ezért írtam le azokat a gondolatokat. Akik nem értenek velem egyet, készítsenek hasonló statisztikát. Ha az ellenkezője igazolódik be, annak nagyon örülnék
    2010.03.17. 18:47 http://mjozsef.blogspot.com/2010/03/uram-atyam.html

    Az a nagy baj, hogy manipulálják az embereket és felhasználják őket alantas szándékaik megvalósításához. Mert a homályokat be lehet palizni. Csak az a bosszantó a dologban, hogy akik átlátnak a szitán, azoknak is el kell őket viselni. Remélem, hogy csak négy évig. De félő, hogy tovább is, mert választóik nem fognak a választottak megnyilvánulásából tanulni, mert ők ilyen gyagyának születek. De ha tévedek, annak őszintén örülnék.
    2010.03.23. 9:14 http://mjozsef.blogspot.com/2010/03/harom-kerdes.html

    VálaszTörlés
  5. Nem kicsit, nagyon!!

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10