2016. dec. 16.

BOLDOG KOR HAJNALÁN...

Boldog kor hajnala fog bekövetkezni. Na nem mindenkinek, mert a jó érzésű gondolkodóknak kész kínszenvedés lenne. De a jó érzésű nem gondolkodók, meg a haszonélvezők, paradicsomban érezhetik magukat. Csórikáimnak a boldogság nem fog még délig se tartani, jó ha kibírja reggel kilencig. Éjfélig, a bevégeztetésig őrült szenvedésben lesz része sok szerencsétlen aljanépnek. (Az órákat értsd évekre, évtizedekre, de akár évszázadokra is.) A sors azért kegyes a jó emberekhez, mert megmenti a kínszenvedéstől, hisz időben ki fogja őket pusztítani, vagy meg se születnek. A végpusztulás elkerülhetetlen, mert a gonosz ember erőfölényben van a jónál, mivel ő mindent megtehet, a jó csak etikusat.

Létre fogja hozni az Új világrendet, a kapitalizmus csúcsát (az NWO-t). De hosszú távon az sem lesz életképes

1. a liberális innováció természetes fejlődésének hiánya miatt.

2. az erőltetett verseny az életfeltételekre irányuló környezetromboló hatása miatt 

3. a létszám és olajkitermelés csökkenés okozta piacbeszűkülés miatt a felső tízezerben is lesz harc, mert egyes kapitalisták érdekei sérülni fognak. 

4. az általános elégedetlenség forradalmi helyzetet hozz létre, aminek leverése kipusztuláshoz vezet.

De más forgatókönyv is elképzelhető. Az viszont biztos, hogy az illiberális kapitalizmus túlnövekedett gazdasági lufija felrobban, és világrengető válságot fog okozni. Az okos, művelt gonoszok mindenhová át fogják venni a hatalmat, ami általános leépüléshez vezet. Ha ez lesz vagy más, nekünk egyértelműen annyi. Még a halál torkában is marakodni fogunk. Ja, sokan még krachot sem ismerték fel? A rövidtávú érdekekért fel lett áldozva a jövő. Egyértelmű, hogy közvetett szándékos felelősek a gazdagok, közvetlen vétlen felelősek a szegények, összességében az egész emberiség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10