2016. ápr. 16.

LEESETT A TANTUSZ

Igaz elég sokára, vagy nagyon korán. Aki szerencsétlenségére elhiszi amit mondok, az érti, aki szerencséjére nem hisz nekem, az nem érti előző mondatomat. Na ez elég rébuszosra sikeredett, remélem sokakat elriasztottam, hogy elolvassák ezt a blogot. (Vagy inkább antiblogot.) Nem kell elhinni mindazt, ami pesszimista agyam szüleménye. Aki ezek után elolvassa, neki újdonság, és ráadásul még el is hiszi, az vessen magára.

A végéről kezdek. Mozaikokból összeállt a kép: az USA kirobbantja (vagy már kirobbantotta, csak egyértelműen még nem látszik) a III. világháborút. Úgy manőverezne, hogy az ő területe kimaradjon belőle, ezért Európába exportálja a háborús fő hadszíntereket. (Hogy az oroszok megszórnák atommal az ő területét az más kérdés. Reménykednek, hogy megelőző csapást tudnak rájuk mérni.)

Az Államoknak létkérdés a nemzeteken élősködni. A petrodollár létezéséhez le kell számolnia azokkal az ellenfelekkel, akik veszélyt jelentenek rájuk (Irak, Irán, Szíria, Líbia, stb.) mert az olajat más pénznemben akarnák értékesíteni. Amennyiben megszűnik a dollárban az elszámolás, összedől az amerikai gazdaság. Ha sikerül Europát az oroszokkal összeugrasztani, akkor a két gazdasági vetélytársat is letudhatná. A NWO szempontjából direkt jó, hogy jó pár millió embertől megszabadulnának. Meg rátenyerelhetnek a ruszki ásványkincsekre.

Építik titokban (na azért annyira nem titokban, hisz én is tudok róla, de nem kötik mindenki orrára) az atombiztos óvóhelyeket Amerikában arra az esetre, ha bekapnának néhány ruszki atombombát. Idehaza is építeni akarják Matolcsyék a vár alatt a luxus óvóhelyet. Így már érthető, hogy Orbán miért akar a várba költözni. Hogy idejében le tudjon lépni. (Bár lehet, hogy csak az összeesküvés-elméletre hajlamos agyam mondatja ezt velem. Inkább a várbeli miniszterelnöki rezidencia szimbolikus jelentőségének van nagyobb valószínűsége.)

 A megmaradottabbnak minden bajuk lenne, az nyolcvannyolcadik kérdésnek számítana, hogy elszámoltassák a Fideszt.

Európaiakat összeugrasztani a menekültekkel. Ez dupla haszon, hadd fogyjon a jó nép, és a balhék miatt szélsőségek kerülnek hatalomra. A hőzöngőket könnyű nekiugrasztatnia a józanul gondolkodó belső ellenzékre, miután elintézették őket, nincs akadálya, hogy Ivánékkal szemben kikaparják nekik a gesztenyét.

Arra számítanak, hogy a harácsolásaik révén át tudják menteni hatalmukat az atomháború utáni világra, hát nem. Még az életüket sem. Indoklás Katona Erika szavai szerint: „Ha voltak olyan ostobák, hogy tönkrevágják az életterünket, miből gondolod, hogy ezt fel tudják mérni?”

1 megjegyzés:

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10