2016. ápr. 11.

HÜLYE AZ HÜLYE

Nehéz szöveg. Sajnos akinek szól, az feladja, és abbahagyja idő előtt az olvasást. Reménykedek, hátha mégis
Felesleges győzködni bárkit is. Hiába mondod a nem normálisnak az igazságot akár ezerszer is, nem fogja elhinni. (Tehát a tájékoztatás felesleges).

Sőt, mivel ő normálisnak hiszi magát, a szemében én vagyok a nem normális. Meg kell várni, hogy magától spontán rá jöjjön, hogy ő nem normális, de erre csak az jöhet rá aki normálisnak született. Tehát aki nem normális, az nem jöhet arra rá, hogy ő nem normális, és az hülye is marad haláláig. A született normálisok meg eltévedtek, de már felébredtek a sok szemétség láttán. A született normálisak már rájöttek, hogy a nem normálisok miatt abnormális világban élünk. Aki ezután is vak, az már az is marad, mert született nem normális. Már nem várható, hogy a normálisok létszáma gyarapodjon.

Aki nem érti ezt, az azt sem érti mi történik a világban nagy vonalakban, ő hajlamos arra hogy a, hogy elfogadja a média hazugságait, és a hazugság alapján gondolkodjon.

Lehetett volna egyszerűben is írni, de direkt ilyen bonyolult, mert az élet még ettől is bonyolultabb. Aki ezt sem érti, az azt hiszi, hogy érti az élet, benne a politika egészét? Csak ugatja. Én is csak kis szeletét értem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10