2016. aug. 6.

LIBSI, LIBERO LEJÁRATÁS MAXIMÁLE

Akik szidják a liberálisokat, azok nem veszik észre, hogy megvezették őket. De iszonyatosan. Egy palira vett embernek lehetetlenség elmagyarázni, hogy átvágták mint azt a bizonyost a palánkon. Akik a liberálisok bőrébe bujt farkasok azok félnek az igazi liberálisoktól. Azzal a módszerrel védekeznek, hogy lejáratják az igazi tartalmat. A tömegek utálni fogják a liberálisokat, és saját maguk fogják a saját szabad akaratukat megszünteti, ami a farkasok célja. Ez annyira meghökkentő egyszerű trükk, hogy egyeseknek érthetetlen, és bonyolult.


Megértéséhez félek még ezt a levezetés is kevés. Magyarul az ellenség beférkőzött (a liberálisok) soraiba és átvette a hatalmat. Merik már nyíltan csinálni az Új gazdasági Világrendet mert az annyira bonyolult, hogy az egyszerű halandó úgysem érti meg.

Én az alapjelszót tartom követendőnek a szabadság, egyenlőség, testvériséget. Az igazi liberális ilyen. Hiába mondják, hogy ők az EU vezetői, meg képviselői liberálisak mikor megtagadják gyűlölettel testvérüket? (Fából vaskarika.) Csak a nevük liberális. Valójában nem azok. A tiszta, igazi liberalizmus olyan, amiben én hiszek (és vannak sokan mások is). A fröcsögők, a gyűlölködők csak lejáratni akarják az NWO szerint az eszmét. (Na kinek dolgozik most Barosso? A Goldman Sachs-nak.) Én nem tiltok le senkit, nem kívánom senki halálát, anyagi javait. Hiszek az egyenlőségben, gyűlölöm a kiváltságokat, a szolgaságot. A szabadságot nem annak tartom, hogy mindent szabad, (az a szabadosság) hanem, hogy nem kell megtennem olyat amit nem akarok. Feltételezve, szüleim és iskolám gyermekoromban az emberi együttélési szabályokat belém nevelték. Én meg tudom már ösztönösen saját magam is ítélni, hogy mi a jó, és mi a rossz. Már nem gyerek, felnőtt vagyok. (Itt van a kurva nagy baj, hogy nem tudnak az emberek a szabadsággal mit kezdeni, mert 1945 után fokozatosan rossz erkölcsi nevelést kaptunk az iskolában, leszoktattak az önálló gondolkodásról, és most nem tudjuk politikailag eldönteni, hogy mi a jó, és mi a rossz nekünk. Rendszerváltás után felgyorsult ez a folyamat a generációs váltás, és politikai szemléletváltozás miatt.) Rosszat senkinek se teszek, de akkor elvárom mástól is, hogy nekem se tegyen nemtetszőt. Rohadt nagy erkölcsi válságban vagyunk. Az a baj, hogy vezetőink úgy tesznek mintha nem tudnának, nem szólnak a valóságos bajról, annak mértékéről, de közben tetteikkel bizonyítják, hogy nagyon is tudnak róla, mert harácsolásaikkal készülnek a köznépnek anyagilag, és értelemben megroppant hamarosan bekövetkező világára. Kimondottan önző megnyilvánulásaikat helyezik előtérbe és nem amiért odahelyezték őket, a közösségi erények fenntartására.

2 megjegyzés:

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10