2017. ápr. 3.

ÉLJEN A FIDESZ, avagy tele van a fa... a hócipőm az értelmiséggel

Virtigli balos érzelmiként írom. Semmi, de semmi sem fenyegeti a Fidesz hatalmát. Amit a – magában ugató, önmagára hiú (rátarti), kishitű (besz@ri), csüggedt, stb. – együttműködni képtelen értelmiségnek köszönhet. Orbán Viktor mentális állapotát megkérdőjelezik egyesek, de tévednek. Viktor ugyan erkölcsileg velejéig romlott, de intellektuálisan vastagon felettetek van. Meglátta az értelmiség tesze-toszaságát, és azt okosan kihasználja maga javára. Amit ti felajánlottatok neki. Sehol sem vagytok. Nektek köszönhetően ő király lesz, és mi meg valamennyien alattvalók. A megalázó helyzetünkért Ti vagytok a felelősek. Ő csak kihasználta az alkalmat. A nagyközönség lehülyézi, de azzal csak saját magát minősíti. Nem látja azokat, akit tényleg rángatni kéne. Titeket.


Nagy koponyák a jók között is léteznek, akik képesek lennének a gonoszok bitorlását megtörni, nem csak a trükkös elnyomó hatalmat létrehozók között vannak nagy fejek. Trükkös jó megoldás itt is létezik, ami bebizonyosodott, hisz én is megláttam, és megosztottam a nemlátókkal ebben blogbejegyzésben. Nem nyomatják ezerrel azokon a fórumokon amin lehet, amíg még megtehetik. Vagy tartanak a nagy testvértől, és azért nem dobják be a jó hírt a köztudatba? Félnek, hogy valami meghiúsító ellenlépést kitalálna? Majd akkor hozzák nyilvánosságra, mikor a szavazás sürgető határideje nem teszi lehetővé a hathatós ellenlépést? Ez esetben minden elmarasztaló kritikámat visszaszívom. De félek más oka (is) van. Beérett az a hibás társadalmi nevelő hatás, ami az önzést helyezte előtérbe a közösségi kapcsolatok jelentőségének preferálása helyett. A saját pecsenyéjük sütögetésének fontossága, a manón csábítása felülír minden közösségi célt. Ez a szemlélet felér egy kiterjesztetett társadalmi öngyilkossággal.

Vannak nálam jobban fogalmazó írástudók, akinek kutya kötelessége lenne még egyszerűben, érzékletesebben elmagyarázni a kissé trükkös megoldást azoknak, akik az én nyakatekert stílusomra nem vevők. Visszajelzések alapján azt látom, sokan nem értenek engem. Vagy érvekkel szorítsanak sarokba, hogy belássam ebben a témában nagyon el vagyok tévedve, naivságom legyűrt. Tovább nem érdemes rajta rugózni. Megérdemli személyem, meg a téma fontossága, hogy foglalkozzanak velem. Vagyunk jó páran, kik a megoldás helyénvalóságában hisznek, de mi még nem vagyunk tömeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10