2017. ápr. 5.

HANGOSAN GONDOLKODOM 3

Magyarországon (de a világon is) törvényesen a hatalom olyan trükkösen megpuccsolta a népet, hogy az istenadta észre sem vette. Magyarország lakosságát két részre lehet osztani, a nagyobbikon élősködik egy kisebbség. A nagyobbik vagyunk mi, a kárvallottak, a kisebbik a néphatalom bitorlói, a kormány, és pártjai, a velük szimbiózisban élő „ellenzéke”, a közvetlen gazdasági holdudvaruk, közvetett gazdasági haszonélvezők, amely oda-vissza, a politika és a gazdaságban résztvevői keverednek egymással, vagyis ők EGYEK.

A politikai hatalom irányítói trükkösen a magukhoz édesgette az együgyű népet, fel inkább kihasználják, hogy lefölözzék verítékének gyümölcsét, és egyesek kiéljék rajtuk perverz hatalmi vágyaikat. A mindenkori ellenzéknek az a szerepe, hogy lázas semmittevésnek álcázva, alibi munkájával  valójában a kormányt támogassa, így álságosan csillapítsa a joggal lázadozó népet. Ha nem lenne ellenzék, már holnap elsöpörnék a kormányt a hatalomból. Tehát az „ellenzéki” pártok a kormány villámhárítói, biztonsági lefújószelepei. Ezzel tisztában van minden politikus minden oldalon. Ezt nem mondják, mert szélhámosak. Van egyszer a nép, és ellenében néphatalom bitorlói.

Nem az ellenzék vagy a kormány a mumus. Nincs vagy, az összes résztvevő az. Minden parlamenti, és azon kívüli párt, minden a MOMO stb. mert nem a teljes igazat beszélik. (Ha végigolvas megérti, hogy 2010 előtt miért volt Orbán ugyanolyan aljas mint most Gyurcsány. Összeölelkezhetnek mert egyformák, puszipajtások. Csak a mulya közönség előtt játsszák a haragszomrádot.) Mint a két egyszeri szakácsnő, aki azt állítják magukról, hogy milyen jót főznek. A nép fia meg elhiszi, mert nem evett még másmilyent, hisz nem engednek bizonyítani a kondértól örökké elzavart harmadik jobbnak. (Nem a Jobbikról van szó, csak jóról.) Még kiderülne, hogy mindketten eddig sz@rul főztek. Ígéreteik ellenére a jövőben is sz@rul fognak főzni, és mehetnek a..., szóval oda. Az csak műbalhé, ami a parlamentben (színházban) folyik, és olyan sűnbüldéknek szól, akik még hajlandók ennek a szélhámos bandának hinni.

A nagy rendszerhibáról nem beszél senki, vagyis a kapitalizmusról, csak a rendszeren belüli kis hibáról. A nagy rendszerhiba a betegség, a kicsik a tünetek. Tünetekre az orvos (a kormány és ellenzéke) tesz flastromot, de attól a beteg nem gyógyul meg. (Ez EU-ra is vonatkozik.) Az orvos nem gyógyítja meg a beteget, mert ha meggyógyulna, kiderülne, hogy rá a továbbiakban nem lenne szükség. Jól felfogott érdeke, hogy ez a lázas beteg állapot örökre fennmaradjon. Nem élhetne különben a betegeihez viszonyítva fényűzően, munka nélkül. Ez a kapitalizmus felállása. Az összes politikus aki a hatalom közelében van tudja ezt, csak féltik a hatalom mámorát, és/vagy a zsírosbödönt. Ha ti mégis hisztek a dupla bizonyítás ellenére nekik, akkor megérdemlitek, hogy átb@szanak benneteket. Átb@sztak engem is.

Orbánék valódi célja: A megvezethető tömegek támogatásával hatalmon maradni ameddig csak lehet, akár az ország tönkretétele árán is. A közvagyon lopásából jól élni a hatalom mámorában. Minden tettük ennek az érdeknek, a lopásnak van alárendelve.

Vigyázó szemetek Izlandra vessétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10