2017. máj. 11.

HALLGATÁS BEISMERÉS

Ha nem lennék gyáva, éreznék elég erőt a küzdelemhez, biz isten meglépném és elküldeném tervezetemet illusztris pártoknak, illusztris személyeknek, titkon az igazság pillanatát váró sajtóorgánumokhoz. Mert lenne olyan is, aki mélyen hallgatna róla. Bennem van a félsz a testi-lelki gyengeségem okán, de akad bátor kombináló ember is olvasóim között.
Vagy túlságosan naiv vagyok, aki ráadásul túlértékeli személyét? Én nem teszek semmit, csak blogomban megjelentettem egy s mást, és fantáziálok. Nem akarok sándor mária féle lenni. (Nem a tiszteletlenség jele a kisbetű, sőt, a magyar helyesírás szabályai szerint ebben a szövegkörnyezetben a tulajdonnév „elveszíti” tulajdonnév jellegét.)

Tervezet (ezt tenném, ha merném, de nem teszem).

Elküldöm ezt a megoldási javaslatot (http://apa54.blogspot.hu/2017/04/fidesz-megroppantasanak-egyik-vertelen.html) értékelésre az ellenzéki pártoknak. Ha úgy értékelik nem alkalmas a mostani patthelyzet feloldására, akkor cáfolatot várok. Lehetséges, hogy ezt a megoldást elméletben már tudták, de nem hozták nyilvánosságra, mert akkor pártszervezetük fájdalmas átalakulása nélkül saját maguk alatt vágnák a fát. Ha valóban nem volt előttük köztudomású ez az módszer, ami nehezen hihető el, akkor miért nem fogadják el sajátként, miért nem támogatják minden lehetőségükkel. Az esetben ha nem kapok érdemi válaszú visszajelzést, akkor úgy tekintem, hogy titkos támogatói a regnáló hatalomnak. Egyúttal hallgatásuk, vagy mellébeszélésnek értékelt válaszuk bizonyíték számomra, vagyis a cáfolat hiánya igazolja az elméletet. Joggal hivatkozhatok teóriám igazára, ami már nem teória, hanem bizonyított tény. A mostani állapot konzerválása az eredeti szándékuk. Igaz? Tévedek, cáfoljanak meg. Ha ez nem történik meg záros határidőm belül 2017.06.30-ig, úgy 2017.07.01-től általam elérhető minden kommunikációs csatornán közé fogom tenni apa54 javaslatát az alábbi kiegészítés kíséretében.

Joggal feltételezem, hogy a parlamentben elvileg már a nép nagyobbik részét képviselt összes ellenzéki párt trükkösen, szélhámos módon a saját jó élethelyzetük fenntartása, és személyes hatalmi vágyaik kiélése érdekében becsapják a népet, és nem törekednek a helyzet valós megoldására. Az bizonyítja, hogy nekem nem küldtek cáfolatot, vagyis úgy értékelendő, hogy ez a módszer hatékony, az erősen megítélhető pozicionálásukat ugyancsak erősen sérti. Amelyik sajtóorgánum nem foglalkozik legalább válaszadás szintjén az üggyel, felfedi valós arcát. (De lehet úgyis.)

A megoldás kulcsa, ha elég bátor hozzá, az Ön kezében van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10