2010. ápr. 26.

VÁGYAM A NOBEL-CSONT

Pihentetni kellene gipszelt kezemet, de a Fidesz kétharmadnál nagyobb arányú győzelme kérdéseket vetett fel bennem, amit le kell írnom. Ha valami feszít itt bent, az ki is jő, nem törődik azzal, hogy vagy ilyen, vagy olyan fájdalmat, valamilyen grimbuszt okoz-e a gazdának. A feszültséget, pedig jobb letestelni, semlegesíteni, mielőbb bajt okozna.

Elgondolkodtatott, hogy a Fidesz ilyen nagy arányú eredménye valóban győzelem-e? Igen az, de csak a pártnak, és nem az országnak. Én úgy vélem, ha egy rozoga tanyát, körülötte rissz-rossz gazdaságot kapok, még ha ajándékba is, hát azt mindennek, csak nem győzelemnek élem meg. Hogy rossz hasonlat a rozoga tanyát, és Magyarországot így összekapcsolni? Akkor a kétkedőknek emlékezzenek hangadóik szavaira, amivel jellemezni szokták Magyarország jelenlegi helyzetét. Ha csak nincs valami olyan tényező, amiről én nem tudhatok, vagy együgyű módón nem vagyok hajlandó felismerni. Jó, tudom, hogy miért van ez az oltári igyekezett a hatalom megszerzésért. De ezzel azt hiszem mindenki tisztában van, vagy tévedek? A megvezethetők, a sokaság elhiszi róluk, hogy ők a grál lovagok? Sajna igen. Lesz majd csalódás részükről, de akkor már késő bánat, eb gondolat. „Talán jobb lesz” Nem lesz jobb, nekünk, de nekik igen. Ezért ne örüljön senki, aki asszisztált céljuk elérésében. A kényelmes kétharmados többség megszerzése után, most már azt tehetnek, amit csak akarnak. Az ellenzék ugathatja magát rekedtségig, nem tudnak harapni, mert rövid a pórázuk. A nyilvánosságra hozott kevéske információ hadititkaikról még nem árul el semmit valódi szándékaikról. Vállalom a rosszindulatúságom ódiumát.

Miért bánkódik az MSZP, amikor megszabadult az ország vezetésének terhe alól? Vagy valami más miatt bánkódik, amit ismételt módón itt sem nem akarok felfedezni? Á dehogy. Tudom én, hogy miről szól a fáma.

De hát az a baj, hogy hiába mondom én majd azt, hogy na én ugye megmondtam, ezzel nem leszünk kisegítve. Azt tudom, hogy hol a hiba, de azt nem tudom, hogy hogyan kellene gyógyítani. Ez a bibi. Ha tudnám orvosolni, megkapnám érte a Nobel-csontot.

4 megjegyzés:

  1. Minél magasabb egy ló, annál nagyobbat lehet róla esni! Veszélyes ez a kétharmad, de a Fidesz-nek! Most bizonyítaniuk kell és nem lesz kire mutogatni, hogy akadályozta a munkát.

    VálaszTörlés
  2. Lesz kire mutogatni. Visszafelé. És jön a magyarázat, hogy miattuk képtelenség megvalósítani a választási ígéreteket, mert "rozoga tanyát" hagytak hátra, ami kívülről nem tűnt másnak, mint romosnak. Alaposabban megvizsgálva viszont, az alapozásban is hiba van, így az megüllyedt és nem lesz elég a tatarozás, tehát az amit elgondoltak.
    Bármelyik párt lenne a helyükben, mind ezt tenné.
    Ha nem kapták volna meg a kétharmadot, akkor pedig arra lehetne hivatkozni, hogy emiatt nem jön össze a (látatlanban) tett ígéret.
    Ezt tenné a többi párt is a helyükben.

    Az egymásra mutogatás, és a mosakodva magyarázkodás, hogy miért "nem" sikerül valami, hazánkban népbetegség.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos ez így igaz! Egy évig, kettőig, meddig? Most az ellenzék semmit nem tud megakadályozni, úgymond kereszte tenni. Túl soká nem lehet mutogatni, mert abból hatalmas bukás lesz. Szerintem. Nem hiszem, hogy a választók még egyszer tűrnék ennyi ideig. Ha nem tanulnak a szocialisták hibáiból sokkal gyorsabban fognak "elvérezni".

    VálaszTörlés
  4. Én szorítok magunknak, hogy nekünk jobb legyen az elkövetkező Fidesz érában. De mint örök kétkedő, megint rosszat sejtek. Reménykedek, hogy tévedni fogok.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10