2010. ápr. 24.

FŐ AZ EGÉSZSÉG, EGY RÉGEBBI NÉPSZAVAZÁSRÓL. ISM.

FŐ AZ EGÉSZSÉG


A héten, azaz csak hétfőn ismét alakított a VDSZSZ. Ez évben már nem tudom megmondani, hogy hányadszor, ismét vasutassztrájk volt. Én elhiszem, hogy kevés a pénzük, az enyém meg jóval kevesebb. Többet akarnak, én is. Lassan én már úgy vagyok vele, legalább adjanak annyit nekik, amennyivel befoghatnák a szájukat. Így legalább abba maradna ez az abszurd hajcihő.
Arra jó az egész, hogy totál bizonytalanságba kergessék a tisztelt utazóközönséget. Itt a házunk előtt húznak el vonatok a Budapest-Tapolca vonalon. A nyári szezonban látom, hogy ki van használva a sok utas miatt, de egyéb időszakban csak néhány embert látok rajta lézengeni. Sztrájk befejezése után közlekedő vonaton, meg senkit. Eddig sem volt rentábilis a MÁV, most a nagymértékű veszteség miatt, már ami a sztrájk okozott nekik, most még jobban elkapálták magukat. Én ugyan közvetlenül nem vagyok érintett, de fiam révén igen. Ő a kollégiumból jár haza vonattal. A VDSZSZ riogatása miatt, igencsak idegesítő a haza- és beutazásának megszervezése. Ez a sztrájk csak egy valakinek jöhetett jól, a Gaskó úr mamájának. Ha csak szegénynek, a sok csuklás nem ment az egészsége rovására.
2008-02-27

EGY RÉGEBBI NÉPSZAVAZÁSRÓL

A közelgő népszavazás miatt gondolkodtam el a választás hátulütőjéről. Vagyis azon, hogy ha a bennfentes, szakértő politikusok nem tudnak megegyezni szakmai jellegű kérdésekben, akkor majd a nép, „az isten adta nép”, tud helyettük jó megoldást találni. Ugyan dehogy. Csak érzelmi alapon tud választani két rossz közül. Mert ami eddig volt az így tovább nem maradhat, ami meg régebben volt az „átkosban” az meg végkép tré volt, ami meg akarnak, az meg már most nem gömbölyű. Na most kérem én eldöntöttem, nem kérek részt venni ebben a cirkuszban, nem megyek el szavazni. Igaz van egy objektív akadálya is, nehezen tudnék eljutni a szavazóhelyre mozgásom hadirokkant volta miatt. Az is igaz kérhetnék mozgó urnát. Miattam, ugyan ne fáradjon senki, másodsorban azzal a talentummal, amivel rendelkezem, nem tudok felelősségteljes döntést hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10