2010. márc. 29.

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Segítsen valaki rajtam, aki meg tudná mondani, hol kell beállítani, hogy a blogom rövidítve mutassa a bejegyzéseket. Én sajnos hiába kutakodtam, nem találtam sehol erre megfelelő választ. Azt tudom, hogy van, de hogy hol, azt nem. Köszönöm.


Szeretnék a blogomban elhelyezni az utolsó hozzászólok rövidített véleménye modult is, de nekem, mint oly sok minden, ez is kínai.

Heuréka! Végre meg tudom oldani, a rövidítést, hála kedvenc barátaim hasznos tanácsainak. Mi Jóskák tartsunk össze. Már csak az van vissza, hogyan lehet a rövidített vélemény modult telepíteni? Köszönöm.

10 megjegyzés:

  1. Mikor új bejegyzést teszel, az ablak -amibe írsz- felső szélén vannak kis "ikonok". Ott, hol a betütípusok is megtalálhatók. Az egyi közülük az ugrás beszúrása! Ha rávezeted a nyilat ki is írja, erre rákattintasz és ott húz egy vonalat (ez mikor felteszed az írást eltűnik) és az alatta lévő írás lesz rejtve a felkérésig.
    Bocsánat, hogy ilyen rendszertelen vagyok, de napközben rendszerint "csavargok", ezek egy részéből lesznek a bejegyzések.

    VálaszTörlés
  2. Először is, a beállításokon belül a frissített szerkesztő legyen beállítva. Ekkor a bejegyzés írásakor van egy fejléc, aminek segítségével formázni lehet a szöveget, képet lehet beszúrni,stb. A kép beszúrása ikon mellett található egy széttört lapot ábrázoló ikon, ezzel lehet a törést megvalósítani úgy, hogy ahol törni akarunk oda kell vinni a kurzort, majd megnyomni az ikont. Ennyi, nem nagy ördöngösség, remélem segítettem!

    VálaszTörlés
  3. Érdekes, ez másfajta szerkesztőpanel, mint a mienk. A beállításokon belül, mindjárt az első oldalon, alapbeállításokon belül, az általános beállításoknál van olyan, hogy bejegyzésszerkesztő kijelölése. Itt kell beállítva legyen a frissített szerkesztő. Nálam csak ennyit kellett állítani, és előkerült automatikusan. Más tippem egyelőre nincs. Sok sikert!

    VálaszTörlés
  4. Sikerült. Kösz szépen. Lásd a blog szövegének déli részét.

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy sikerült. A második kérdés harapósabb, mert azt én sem tudom. Apunak más állította be, vele majd hét végén beszélek. Ha tudom a megoldást, jelzem!

    VálaszTörlés
  6. Bocs, megtaláltam! A testreszabásban az elrendezésen belül van olyan, hogy modul hozzáadása. Ott az oldalsávon válaszd ki a további modulokat, majd keresd ki a RECENT COMMENTS feliratút, és add hozzá! Kész is! Bocs, hogy letegeztelek, így könnyebb volt, remélem nem bánod!

    VálaszTörlés
  7. Á dehogy bánom, már én is javasolni akartam, mert ez egy kialakuló netes barátság kezdete, ahol így sokkal könnyebb a kapcsolattartás. A tippet köszönöm, mindjárt megpróbálom az instrukciód alapján telepíteni.

    VálaszTörlés
  8. Oké az egész, mint láthatod, sikerült.

    VálaszTörlés
  9. Látom megvannak az alkalmazások, láttam már tegnap este is, azért nem jelentkeztem.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10