2010. márc. 20.

BAROMSÁG

A Teremtő, vagy nevezhetjük úgy is, az evolúció elintézte sorsukat. Valahol olvastam, vagy hallottam, amivel kezdek egyetértenem, hogy a civilizáció maga az evolúció zsákutcája. Lehetséges, hogy a törzsfejlődés a majom két lábra állása után leszálló pályára került?

Apám ma lenne 88 éves. Ha élne. Megérhette volna ezt a magas kort, hiszen édesapja 89 évesen halt meg, édesanyja 95.-ik évében. Tudom abszolút blődség a felmenőim életkorát számítási alapnak venni, de ha a csökkenő tendenciát figyelembe veszem, nekem már csak egy évem maradt. Apám 72 éves korában halt meg, én meg az idén nyáron leszek 54. Ha meg kell halnom, az nekem a saját életem szempontjából nem számít, csak az itt maradottak további élete miatt aggódók. Két agyvérzés, egy agyérgörcs, trombózis, vesegörcs (meg már a jó ég tudja hirtelenjében, hogy még milyen nyavalyában is volt részem eddigi életemben) ellenére, még mindig van szerepem, családom mentális tartásának megadásában.

2008-01-21

1 megjegyzés:

  1. A régi öregek szerint az életkor két generációsan öröklődik. Neked nagyszüleid életkora az "irányadó", ami ugye esetedben 89 és 95 év.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10