2010. márc. 22.

BLOG ÍRÁS

Van-e értelme ennek a blognak az írásának? Lehet, hogy nincs, mert a mai világban annak van rációja, amiből pénzt kerül az asztalra. Ebből az irkálásból meg nem lehet dohányt előteremteni. Akkor miért teszem, azt amit teszek?
Már írtam ezzel kapcsolatban valahol, azt hiszem az exhibicionizmus címszó alatt. A válaszom röviden, csak, bővebben egy mondás szerint "ha van tejünk, meg időnk, akkor meg miért ne szoptassunk". Időm a kórságom miatt annyi, mint tenger, meg ráadásul momentán az eső is esik. Így hát nincs jobb időtöltésem, mint ennek a szösszenetnek az írása. Olyat teszek, amit szeretek. Ezek szerint ez igaz is, mert itt ülök a gép előtt, és ha kisebb nagyobb hibákkal is, ütöm-verem a billentyűzetet. Ha másért nem, hát már ezért is megérte megmutatni belsőmet, hogy milyen gondolatok cikáznak burámban. Egy pszichiáter könnyedén megállapítaná, hogy önértékelési zavar, bizonytalanság miatt keresem ezen a fórumon a mások egyetértését. Vagy azt hiszem szellemi értéket teremtek? Egyáltalán elolvassa valaki ezeket az irásokat? Lehet, hogy nemleges választ kapok kérdéseimre. De nekem ez jó így.

2010-03-22

6 megjegyzés:

  1. A blogot eredetileg elektronikus naplónak szánták, most is van aki kifejezetten erre a célra használja. Be lehet állítani, hogy kik olvashatják el. Persze sokan -köztük mi is-, arra használják, hogy a világról szőtt gondolataikat osszák meg más érdeklődőkkel. Vannak-e ilyenek? Remélhetőleg vannak! Kevesen válaszolnak, ritkán fűznek megjegyzéseket a leírtakhoz, de többen olvassák! Én ennek figyelemmmel követésére telepítettem a google analystics nyomkövetőjét, így tudom, hogy sokan olvasnak. Valószínűleg így van ez önnel is. Kb. 2 hete írogatok, szóval kiscsikó vagyok a "szakmában", mégis 1800 felett van az oldalmegtekintésem. Ezzel én elégedett vagyok.
    A nyomkövető telepítéséről itt tájékozódhat, ha érdekli a dolog: https://www.google.com/analytics
    A kérdések egyébként jók, az én fejemben is megfordultak már! További jó írogatást!

    VálaszTörlés
  2. Köszi a nyomkövetésről a hivatkozás, én is telepíteni fogon. Én is „kiscsikó” sőt inkább „kiscsikó magzat” vagyok, mert én csak két-három napja töltögettem fel írásaimat a blogomba. Eddig közszemlére a weblapomra tettem ki, ott is látható egy része. Abban bízom, hogyha nem is közvetlenül, mégha nagyon kismértekben is de a tudata alatt hatással leszek az olvasóra. Ez is egyfajta pedagógia.

    VálaszTörlés
  3. Úgy van, én is ebben a pedagógiában bízom. Megnézegettem a weblapot, nagyon kulturáltan összerakott produktum, gratulálok. Nagyon tetszettek a rajzai, bár megvallom, hogy én a művészetekhez kevésbé értek.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm elismerő szavait, önbecsülésemnek nagyon jól esett. Az egyik jelmondatom szellemében teszek mindent, a weblapom készítését is, miszerint, még ha nem érjük is el, de törekednem kell a tökéletesség elérésére. Azért sikerült ilyenre. Nem tudom, hogy honnan vettem ezt a jelmondatot, de már a sajátomnak érzem, valószínűleg apámtól ered. Nekem meg a blogja tetszi, nagyon igényes munka. Hajrá, csak így tovább!
    Rajzaim tetszetősek ugyan, de nem tudni, hogy milyen művészi színvonalat ütnek meg, mert zsűri nem látta. Csak egy bécsi műkereskedő ki úgy minősítette, hogy jobbak, mint a festőművész barátjáé. Nekem ennyi elég.

    VálaszTörlés
  5. Egy pszichiáter azt állapít meg amit akar, de nem biztos, hogy tud írni és ezáltal maradandót alkotni, értéket teremteni!

    VálaszTörlés
  6. A válaszomat a Tisztánlátás érdekében című blogomban találod meg. Értéket csak annak tudok nyújtani, aki azt annak tartja, annak látja.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10