2012. jan. 10.

LÉTEZIK-E A GONOSZ?

Véleményem szerint azon áll bukik minden, hogy létezik-e a jobboldal szerinti pénzvilág összeesküvése. Vagy nem. A médiák által agyonhallgatott izlandi forradalom mire vall? Ha titkolják előttünk, az azt bizonyítja, hogy létezik.
Ha szabadon lehetne legalább akkora mennységben hallani róla, mint ami annak idején az összeomlásról szóltak, akkor nem. Az egész összeesküvésdi, csak a jobboldaliak fantazmagóriája lenne. De így félő, hogy nem az, hanem valóság. Eddig nem kellett szint vallani, mert nem volt olyan esemény, ami előhívta volna a sötét oldalról. De most van. Izland. Közvetett bizonyítékok igazolják létezését, ugyanúgy, mint a fekete lyuknak. Azt sem láthatjuk, de tudjuk, hogy van.
De ha van, akkor nem értem, hogy a kormányzat e magasztos cél elérését miért veszélyezteti azzal, hogy népét maga ellen hangolja? Zsinórban hozzák az életünket ellehetetlenítő törvényeket, meg a közvagyont különféle trükkökkel átjátsszák privát kézbe. Vagy valami olyat tudnak amiről nekünk halvány lila gőzűnk sincs?

  1. Fidesz-Jobbik gyors éhenhalás
  2. MSzP-LMP lassú éhenhalás
  3. paradigmaváltás
Én inkább a második pontot választanám, mert lehetséges, addig természetes úton elpatkolok, valahogy nem kívánom az éhezést. A 2. pontnál, nagyobb az esély hogy mielőtt csontjaimra ráaszalódnék én, vagy valamelyik utódom, előbb a fejekben, és utána ténylegesen is bekövetkezik a paradigmaváltás. Ha valaki tud egy 4. utat, kérem, ossza meg velem.

1 megjegyzés:

  1. Én inkább új látásmódot szeretnék. Mondjuk leginkább a szakértelem szemével. Addig előttem párt nem áll meg, míg azt nem látom rajta, hogy bizonyos dolgokban a szakértelem szerint akar igazgatni, ténykedni és nem a pártérdekek mellett.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10