2011. márc. 29.

VISSZATEKINTÉSNEK INDULT

Igaz, apropóként pár nappal lecsúsztam az egy éves blogírási évfordulómról, de ez a határidő átlépés, nálam nem okoz semmilyen kötbért. Nem közérdekű, csak úgy magamnak írom ezt a bejegyzést, mint úgy általában a többit is, afféle egoblognak. Jó villámhárítónak ez a lehetőség, másnak is ajánlom, dohogásunkkal az egészségünket védjük.
 Bár néha nem tetszik, de be kell látnom, feleségemnek igaza van, mikor a benne felgyülemlődött feszültségeknek hangot is ad. (Csak az a baj, hogy a replikálásra adó okok egyre szaporodnak.) Bajából átad nekem, amit aztán én is továbbadom, blogomnak. Gyakorlatilag ezeknek a méltatlankodásoknak a nagy részét szavakba öntöttem, belőlük levontam személyes konzekvenciámat, és kiharsogtam őket a világba. Nem vagyok egyszál magam véleményeimmel, gondjaimmal, mert a hozzászólásokból, illetve a Google Analytics hűséges látogatói elemzésekből kitűnik, hogy meglátásaimmal mások is osztoznak. Ez azt bizonyítja, nagyon is reálisan látom a világot. A jövőre nézve megnyugtatna az a tudat, hogy sok hasonszőrű elvbarátom van, akik tovább fogják vinni ezt a jobbító szándékú szellemiséget, (nem törődve a nagyképűség ódiumával) aminek én is részese vagyok. Ha nem létezne a butaság, gáncsoskodás és a becstelenség a jövőre nézve nem is lenne aggályom. Hiába ismertem meg, és kötöttem barátságokat nagyszerű, humanista emberekkel, nem tud felhőtlen lenni örömöm. Mert effektív ugyan sokan, de relatíve kevesen vannak. De akkor is fel a fejjel. Köszönöm látogatóim hűségét.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon is reálisan látod a világot. Elvhű barátodnak engem is tekinthetsz, csak abban nem vagyok biztos, hogy a jobbító szándékot tovább fogom tudni vinni.

    VálaszTörlés
  2. Aki életében jó ember, az jó emberként is fog meghalni.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy van még mit látogatni. Maradjon is ez így, ne add fel a blogolást. Add át véleményedet az itteni közönségnek, had növekedjen a hullám amit gerjesztesz!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Kedves Barátom! Gratulálok!
    Maradok irányodba barátsággal és hűséggel a blogod olvasásában.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10