2016. szept. 17.

FACEBOOKOS HOZZÁSZÓLÁSOK TOVÁBB ÉLÉSE

A gyerekeink, unokáink jövőjét felemlegető választási zsarolással kapcsolatban:

Amikor kitalálták az NWO gondolatát, már akkor tönkretették gyerekeink, és unokáink jövőjét. Az alap hibás, amit mi látunk bajt, az mind okozat. Most már bármit csinálhatsz, még a jó is rossz lesz. Benne vagyunk egy rossz, megállíthatatlan folyamatban, ami a felvilágosodás ellensúlyozására jött létre. Nincs időgép amivel vissza tudnánk menni, és kijavítani az emberiség ellen tett elb@szásokat.
(Pedig de jó lenne.) Már nem lehet tenni semmit, mert dől össze az épület, annak folyamatában vagyunk.


9/11 kapcsolatban :
A közvetett bizonyítékok, és az utólagos történések a provokációs félrevezetés gyanúját igazolják az USA részéről, ami az Al-Kaida szerepét teszi más megvilágításba, vagyis az USA nem bizonyítható önmerényletet csinált.


A Budaházy perrel kapcsolatos:
Csak összeesküvés elmélet, mert nem bizonyítható (én nem, de más tudná,) de ha ezt vesszük alapul, minden nyitott kérdésre választ kaphatunk. A „terrorcselekményeket” maga a hatalom követte el, hogy kritizálóikat koholt vád alapján kivonják a forgalomból. A provokációs félrevezetés a hatalom egyik fő eszköze évezredek óta a népekkel szemben. Erre az „ellenzéki” politikusok is rájöhettek. Vajon miért nem az ő szájukból halljuk?

Politikusok őszinteségével kapcsolatban:
A szirénhangoknak könnyen be lehet dőlni. Én is így voltam sokáig, amíg spontán meg nem világosodtam. A politikus (mind) hazudik. Mert nagyon is tisztában vannak a valós helyzettel, mégis mást mondanak. Nem őszinték. Mert ha őszinték lennének, a bajok forrására mutatnának rá, hiba a kapitalizmusban van. Jól jövedelmező érdekük fenntartani a feszültséget, és a zavarosban halászni. Ha akartak volna, már régen összefoghattak volna, de mind a Fidesz hallgatólagos szövetségese. Megmondta Göncz papa, hogy mind kollaboránsok. Nagyon igaza volt. Csak hitegetik a népet, ez az igazi céljuk. Hogy befogják a nép száját időszakosan csatát nyernek, de háborút nem fognak. A politikusnak nem szabad hinni. Mert úgy megy el annak valaki, hogy tudja már az elején, hogy úgy is hazudni fog. Aki a kapitalizmusban gondolkodva akarja „megoldani” problémákat. Valójában nem megoldani, konzerválni akarja. Ha ezekre a kritikus tömeg is időben rá fog jönni, majd csak akkor lesz összefogás a mostani politikusok nélkül. De akkora az elfordulás a politikától, hogy nem lesznek igazhitű (nem muzulmán) magyar politikusok akik majd ezt problémát megoldják. Káosz várható. Amíg nem lesz tiszta kép a fejekben, nem lesz változás. Az idő a legnagyobb ellenségünk, mert (most köznapian mondom) Orbánéknak az a céljuk, hogy butuljanak az emberek, ne legyen idő arra, hogy fejlődjön eszük annak felismerésére, hogy átb@szták őket. Rengeteg érvem van meggyőződésem alátámasztásra, annak csak pár százalékát használtam fel. Ami másnak rejtély, azokra kérdésekre nekem van válaszom. Lehet, hogy nem helyénvaló, de azért megfontolandó, valószínű, hogy nagyon megközelíti a konstans igazságot.

NWO-el kapcsolatban
Ha Orbán szidja az EU-t, akkor valójában miért adnak neki pénzt? Mert az EU vezetői, meg képviselői valójában az NWO hívei, akik a liberalizmust színlelik, homlokegyenest szembemennek az európai polgárok akaratával. Ők az USA világhatalmi céljainak kiszolgáló bábjai, csatlósai. Az EU-nak igencsak tetszik, hogy mit művel Orbán, aki most modellezi nálunk az NWO-t. Elméletnek, fikciónak neveztetik az NWO-esek összeesküvésüket, bagatellizálni akarják, hogy a népek ne vegyék komolyan. Ami pedig véresen komoly létező világméretű összeesküvés. A világ hatalmasságai totalitárius modern kori rabszolgaságot akarnak, ami a kapitalizmus csúcsa. Vége a hiper totális egyszemélyes világ diktatúra lesz
Ezt a tervet akarják végrehajtani. Így már teljesen logikusak, és nagyon is érthetőek mind Orbán, mind az EU, mind az USA lépései, a politika mindennapos történései.

Csak akkor lehetne ellene tenni, ha a változáshoz szükséges kritikus tömeg felismerné az összefüggéseket. Bonyolultsága miatt nagyon kicsi az esély az egyén spontán megvilágosodására, és hatékony cselekvésére ellene. Felvilágosító munka részünkről intellektuális okok miatt reménytelen, nem tudjuk úgy előadni, hogy az hihető legyen, megküzdjünk azokkal a hamis információkkal amiket az emberek bevettek, és többszörös agymosásuk révén, úgy néz ki végérvényesen beléjük égett. Úgyhogy hiába értem én, semmit nem érek ellenük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10