2013. nov. 16.

ALKALMAZOTT ÉN-FÉLE SZEMÉLYISÉG PROFIL, meg egyéb elmélkedések eredményei

A Facebookon leírt gondolat indította el nálam a vezérhangyát, aminek eredménye ez a bejegyzés lett: „Zömmel a kormánypárti képviselőknek fordított arányban van az intelligenciaszintjük az erkölcsi érzékenységükkel”.
Ajánlatos másoknak is megismerni, minden tudományos elemzést nélkülöző teóriámat, hogy képesek legyünk ebben a kurva életben tárgyilagosan eligazodni. Emberek megítélésénél az alábbi személyiséget mérő pszichológiai feltételeket veszem figyelembe: akiket személyesen ismerek azoknál az intelligencia szintet, a műveltségi szintet, az erkölcsi érzékenységi szintet, és a tanulási képességet. Akiket személyesen nem ismerek, azoknál csak a tanulási képességet nem. Merem teljesen laikus módón, a közismert IQ számok alapján önhatalmúan megtenni. Emberek átlag IQ-ja 100, a zseni 145 felett, az idióta, szobahőmérséklet. Példázva három közismert személyen mutatóm be módszeremet. A minősítési szintek a leírtak sorrendjében, a könnyebbség kedvéért részben Apa54 féle rövidítésekkel. (Kac-kac) Mindenki maga magáról, (feltételezem) már tudja az intelligenciájának mérőszámát, ehhez viszonyítva a többit megsaccolja.
                   IQ/MQ/EQ
        Áder 125/130/95
Gyurcsány 130/135/120
     Orbán 135/135/50
Ezeken a számokon lehet vitatkozni, mondtam semmi tudományos alapja nincs, kicsi gondolkodás után a hasamra csaptam, úgy adtam meg. Természetesen a körülöttem lévő emberek vizsgálatánál a minősítést óhatatlanul magamról is megcsinálom, viszonyítási alapnak.
  
Egyéb független gondolatok
Államférfi csak úgy lehet valaki, hogyha ambiciózus és minden általam felvetett szempontban nagyon magas pontszámot ér el. Olyan meg sajna nincs. Pedig az kéne.

Hiábavaló vitatkozásom a tv-vel? Láttam valahol egy a náci Németországban készül fotót. Nagyon sok Hitler szimpatizáns üdvözlésre lendítette jobb karját, csak egy nem. Szerencsére manapság, mi többen vagyunk olyan egy. Azt a gondolkodót sem tudták befolyásolni, bennünket sem tudnak furmányosan leszoktatni a gondolkodásról. Juszt csak azért se engedem, hogy elvegyék az én és szeretteim eszét mindenfajta szemét tv műsorokkal.
  
Olyan feladatok megoldásának a keresése amiről azt hiszi, szellemi képességét meghaladja. A hiábavalónak tűnő erőfeszítések egy idő után eredményre vezetnek, az agy intellektuális szintje emelkedni fog.

Könnyebb rombolni, mint építeni, ez a kormányzat hitvallása. (Ennek a mondatnak szimbolikus jelentése van.)

Sajnálom a jobb sorsra érdemes Fidesz szimpatizánsokat, mert majdani feleszméléskor, mikor rájönnek, hogy csúnyán átvágták őket, lelkileg (lehet testileg is) bele fognak pusztulni.

4 megjegyzés:

  1. Egy gondolattal mindenképp vitába szállnék. Én úgy vélem, hogy a megmaradt Fidesz szimpatizánsok már nem fognak eszmélni, arra kár is várni. Náluk sikeresen befejeződött a hitvallás bebetonozása. Szétválasztva! Hit vallás! Intravénásan oltották beléjük a vivő és kötőanyaggal együtt. Mára már beléjük kötött. Ők nem fognak eszmélni, mert ahhoz észlelni kellene s arra sem a hit, sem a vallás nem ad lehetőséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kispénzű, alacsony IQ/MQ/EQ-juakra gondoltam. Azok vannak többen. A gyomrukkal és nem az agyukkal fognak rájönni, hogy valami nincs rendben, mert elfogy a pénzük, és éhesek lesznek. Lesznek, akik éhesen istentagadóvá válnak. A fanatikusok lehet, (ebben van a Te igazságod) hogy Orbánnal a szájukon fognak éhen halni. A vastag vallásosoknak is annyi lesz, ha nem menekülnek el Magyarországról, mert az eltartó, kiszipolyozandó pórnép is el fog fogyni.

      Törlés
    2. Megérne ez egy agyalást nekem is. Meglehet meg is teszem, természetesen hivatkozással.
      Az a bajom, hogy a demokratikusnak mondott ellenzék matematikailag is elveszett. Még matematikai esély sincs győzni. Ok. kifejtem majd bővebben egy bejegyzésben.

      Törlés
    3. Én már sztoikus nyugalommal tekintek a jövő felé (ami nekem, meg már sokunknak sincs). Erről nem Orbán tehet, hanem a tisztelt ellenzék bűne.

      Törlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10