2013. okt. 28.

AZ MSZP ÁRULÁSA, avagy a Fidesz ötödik hadosztálya?


Az árulás jobban mondva nem a tagoké, és a szimpatizánsoké, mert azok ugyanolyan megvezetettek, mint a Fidesz egyszerű embereié, csak a vezérkaré. Alibi sértődés Mesterházyé.
Direkt jó ürügy a 23.-ai affér, amiért rákenheti Gyurcsányra az összefogás hiányának az okát. Pedig ő az, már mint Mesterházy, aki hiába tekergeti furmányosan a szálakat, kiderültek a disznóságok. Nem érdeke az összefogás, hogy az ellenzék az ő vezetésével legyőzze Orbánt. Sőt azt is akarhatja, hogy a választásokat elbukja. Azzal a politikával, ami az MSZP jelenlegi irányvonala, nem tudna javulást felmutatni az ország érdekében, tehát ő is sikertelen lesz. Neki a képviselői padsor párnázott ülőkéje a jelenlegi erőviszonyok miatt, maximálisan megfelel. Orbánnak is érdeke az MSZP léte, mert így van ami az ellenzéket megosztja, és a többi (általam igencsak támogatandó) erkölcsileg tiszta szándékúak jelentőségét csökkentse. Ezért nem hajlandó összefogni a kicsikkel. Lehet, hogy összeesküvés-elméletszerű a teóriám, de ha így nézem, akkor már érthető az MSZP akadékoskodása. 

3 megjegyzés:

  1. Én is úgy vélem, jövőre nem akarnak választást nyerni. Ha ez tényleg így van, viszont folyamatosan a győzelemről beszélnek, akkor hazudnak a választóiknak. Bizony, elárulják őket. Kívánom, tévedjünk mindketten!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10