2011. jún. 15.

BLÖD TEÓRIA

Illusztráció. ( Az egyiptomiaiknál volt a képen látható ábra az örök élet jele.)

Lehetséges, hogy megtaláltam az örök élet titkát? Mintegy vigasztalásul azoknak, akik velem együtt nem hisznek a vallások által tényként elkönyvelt, halál utáni ilyen-olyan létezésben. Lehet, hogy blődség teóriám, de az is lehet, hogy nem.


Abból indulok ki, hogy az univerzum örök, és mindig változik, elpusztul, de megújul. Soha nincs világ vége, mert az atomi részecskékből más formában új univerzum születik. Ez végtelenszer megismétlődhet, mint amúgy már végtelenszer megismétlődhetett. Akkor testünk atomjai is találkozhattak össze úgy, hogy azok létező organizmust alkothattak, illetve alkothatnak.


Remélem, csak agyam szórakozik velem, amiért ilyen gondolatok születnek meg benne. Mert most haj de nagyon nem szeretném, hogy egy másik világban a jó ég tudja, milyen gnóm formában újjászületni. Akiknek jó minőségű életben van része, azok biztos örülnének ennek az eshetőségnek, ha nem lenne egy baromság ez a teória.

Nekem hihetetlen, hogy minden lehetséges (a túlvilági anyagtalan lét is), mert véleményem szerint a kézzelfogható (itt értsd az anyagi, materiális) világban csak az ismert, és még ismeretlen fizikai, és biológiai törvények a meghatározók.

Abban hisz az ember, amiben csak akar. Én egy jó hosszú végtelen alvásban.

1 megjegyzés:

  1. Ülj szembe a gyerekeiddel. Nézz jó mélyen a szemükbe. Lásd meg bennük, amit már úgyis tudsz. Nézd őket addig, míg teljesen eltölt a nyugalom és a boldogság, míg rájössz: -hisz "nem éltem hiába, mert ...". Ott van a válasz! Halhatatlanná lettél! :)

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10