2016. okt. 20.

MARHÁRA PISZKÁLJA A CSÖRÖMET

Tudom, hogy falrahányt borsó, de hátha mégis valakinek leesik a tantusz. Reménykedek. (Pedig pesszimista vagyok.)

Én a felvilágosodás hármas jelmondata alapján élek, a szabadság, egyenlőség, testvériség, ami a liberalizmus alapja. Ezért nagyon bánt, hogy egyes emberek (az NWO emberei, a konzervatív kapitalisták, bankárok tőkések) lejáratják ezt az eszmét, és cselszövéssel elérik, hogy a kisemberek sajátmaguk ellen tegyenek, mintegy kvázi az ellenségük szövetségesei legyenek. Azokat szidalmazzák, akik őértük harcolnak.

Ezt az átvágást szeretném leleplezni azoknál, akiket elérek, úgy hogy megértsék. A gonosz nagy emberek félnek a liberalizmustól, ami csak egyedüli eszmerendszerként képes az összeesküvésüket felfedni, ami roppant bonyolult. A politikailag nem kellő módon tájékoztatott jószándékú népeket szövetségessé teszik, hogy elérjék céljukat a totális modernkori rabszolga tartó rendszer létrehozatalát, ami a kapitalizmus csúcsa. Ezt úgy akarják elérni, hogy beépültek a liberalizmus csúcsszerveibe és élhetetlen rendelkezéseket hoznak, hogy a kisemberek szidják az EU-t. Így belülről bomlasszák azt.

Más megközelítéssel, megfogalmazásban: Okos gonosz emberek (politikai háttérhatalom, ilyen a bankárok, nagyvállalati irányítok, sok, a kapitalizmusban gondolkodó politikus Clinton, Trump, Obama, Merkel, Junkers, de ilyen Gyurcsány is, és Orbán is) együttműködő ügyködésük révén létre akarják hozni az Új gazdasági világrendszert aminek a lényege, hogy a kapitalizmus csúcsa lesz. Ami a totális modern kori rabszolgatartó rendszer lesz, ahol egyes érdemtelen gazdagnak éhbérér robotolnak a teljes jogfosztott kisemberek tömegei. Mi akik látjuk törekvéseikét erkölcsi kötelességünk leleplezni piszkos üzelmeiket. Bennünket a tudatos liberális érzelműeket csak úgy tudnak legyőzni, ha a megtévesztett (látens, valóban nem tudatos de alapjába véve ők is liberális érzelmű) kisembereket csalással rá nem bírják venni, hogy szövetségesükké váljanak, és ellenünk forduljanak. Csalás: amikor a liberálisok nevében adnak rendelkezéseket amiket a kisemberek utálnak (Pl.-l a hülye EU agyonszabályozás: a görbe uborka, a kazán szabályozás stb.) Megvívják a silapsik az ő harcukat helyettük. Minden háborúban ezt a taktikát alkalmazták.

Akik látható liberálisok, azok mind álliberálisok (valójában konzervatív echte kapitalisták, az NWO vérig elkötelezettjei), az igazi liberálisokat nem engedik országos nagyközönséghez szólni, csak nem mérvadó, csekélyhez, mert félnek, hogy lebuktatnák őket.

Politika, ezen belül a különösen kapitalista politika méltán az átverés tudománya. Semmi sem az aminek látszik. Minden szándék mögött hátsó szándék lapuk, ami nagyon eltérő, sőt ellenkezője lehet az eredeti szándéknak. Magasan kvalifikált tanácsadók (magyar viszonyok közt Habony, a magyar kormánynak dolgozó amerikai Finkelstein, illetve Brzezinski, Kissinger, vagy most az ősellenségnél, a konzervativ kapitalista Goldman Sachs banknál állást vállaló EU-s volt vezér a „liberális” Barroso stb.), és minden hájjal megkent politikusok meg tudják úgy csűrni csavarnia dolgokat, hogy átb@szhatják az embert. Én is sokáig felülten nekik. Szerencsére felnyílott a szemem, már látom bűnös praktikáikat, és a jövőben semmibe nem fogok asszisztálni nekik még azt se hiszem el nekik, amit kérdeznek Az országos politikába beleszólásom kis súlya miatt már megengedhetem magamnak azt a jogot, hogy bármilyen politikai lépéstől távol maradjak. Tevőlegesen semmiben sem fogok részt venni. Mindenkinek szuverén önrendelkezési joga van (ami liberális jog, ez az Új gazdasági világrendben meg fog szűnni). Az embernek csak a lelkiismeretével kell elszámolnia.

Aki a saját erkölcsi értékrendje alapján nézi a politikát és sok mindent nem ért, az nézze NWO szisztéma szerint és mindent megért. Mert úgy logikus, és világos. Akinek ennek ellenére kérdései vannak, és beleugat a politika várható történéseibe, az könyvelje el, hogy hülyeségeket dudál. Ja nem tudja mi az az NWO? Hát nézzen utána. Nem hagymázas elmélet, hanem véres valóság. (A véreset szó szerint vedd!)

Ebben a témában még ez is: http://apa54.blogspot.hu/2016/08/libsi-libero-lejaratas-maximale.html

2 megjegyzés:

  1. Na ez az! Azt sem hisszük amit kérdeznek! Pont így fejeztem be én is az egyik mai fertelmem. :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyanez zajlik a vallásokban, Isten nevét felvéve járatják le a hitet, torzítják Isten képét és jellemét. A papok bizniszelnek, váll-váll mellett menetelnek a Mammonnak áldozatot mutatni az összes, mindenkori politikusokkal, tőkésekkel, kiemelkedő értelmiségiekkel egyetemben. Amíg a Lagzi sztájl döng, a kisembert nem érdekli a világban mi történik, azért képes a leg degeneráltabb hívó szóra is reagálni, de képtelen átlátni a szitán.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10