2013. szept. 12.

GONDOLATOK MINIMALIZÁLÁSA

Részben Facebookon megjelent, részben a „fiókban” tartott gondolataim, amelyeket (hallgatásom ide, vagy oda), a „pillangó effektus” miatt úgy érzem itt is „kötelességem” közreadni


Lázár úr, Jézus mit ér?

Amit soha nem fognak bevallani. Sokáig gondolkodtam azon, hogy miért ilyen tehetségtelen az ellenzék. Ugyanolyan bénák, mint a mostani töketlen kormányzópárt. Nem is akarják megnyerni a választást, mert akkor kiderülne, hogy ők is alkalmatlanok a gondok megoldására. Nekik megfelelő tisztség, ellenzékinek tetszelegve felvenni érdemtelenül a vastag dohányt. Ha akarnának összetudnának fogni, de nem is akarnak.

A várható jövő reális megítélése nagyon nagyban függ anyagi helyzetünktől, egészségüktől meg intelligenciánktól.

Az elkövetkező évek legfontosabb feladata az lesz számunkra, hogy TÚLÉLJÜK a várható társadalmi „rothadást”*. (*szó kölcsönvéve TGM-tól)

Óvakodjunk a hamis prófétáktól. Azt beszéli, amit hallani akarunk, közbe az ellenkezőét teszi. (Magyarul hazudik.) Tudja, hogy a beszédet a gondolkodni nem tudó is megérti, de a tetteit már nem.

A jó sohasem tudja legyőzni a gonoszt. Mert azt, saját fegyvereivel csak gonosz módon lehet megtenni. A jó azért jó, mert soha nem lesz gonosz. Ergo, a gonosz megjelenése pillanatában győzött.

Sötét politikusok céljainak elérése érdekében az emberek állati ösztöneit használják fel.

A szegénység egyetlen jó hozadéka bizonyos intellektuális szint felett, a politikai éleslátás.

Aki nem érzi most még nyakán a politika jeges fuvallatát, ne örüljön, ahogy fogy a pénze, érezni fogja.

Mindenkit, még a gazdagokat is, meg fogja viselni az elkövetkező évek. A legoptimistábbak is pesszimisták lesznek.

Bajaink oka: hiába van minden embernek szürkeállománya, sokan nem tudják arra használni, amire valló.

A tudatos rabszolgatartónak elemi érdeke fűződött ahhoz, hogy jól bánjon rabszolgáikkal. Ételt, italt, szállást biztosítottak számukra. Akinek manapság csak annyi jövedelme van, hogy csak puszta létfenntartásra elegendő, azok párhuzamot vonhatnak a rabszolgák sorsával, mert ők is azok. Lehet továbbgondolni.

Okos enged, okos szenved.

A jóindulatú okosak, le akarják győzni a rosszindulatú okosakat. Demagóg szólamokkal gonoszak maguk mögé állították a butákat. A jóknak előbb fel kellene világosítani a butákat, hogy ők, mármint a buták létszámának csökkenése ráébressze a gonoszokat erejének csökkenésére, hogy visszavonulót fújjanak. Az alapigazság, hogy a butákat soha nem lehet meggyőződésükben megingatni, mert strukturális észbeli képességük ami születéskor már adott, és azon változtatni nem lehet, nem alkalmas a változás elfogadására.

Az értelmi szintek különbözősége okozza az emberiség kipusztulását. Ha azt a megkérdőjelezhetetlen alapelvet vesszük kiindulási pontnak, hogy féltékenységből, és irigységből az okosakat nem szeretik az átlaggondolkodásúak, akkor bizonyítható teóriám. Egy idő után óhatatlanul sűrűsödni, számuk nőni fog azoknak kiknek értelmi szintje alacsony, kritikai szintjük a nullához közelít. A jelenlegi elitben tapasztalható, az az akarat, hogy a kritikusan gondolkodókra nincs szükség. Lásd a felsőoktatás szándékos ellehetetlenítése.


Magyarországon az embereket 3 csoportba lehet osztani, politikai szempont alapján. Ezeket a csoportokat ezen belül több részre lehet osztani

Kormányhoz hü csoport:
  1. magas műveltségű rosszindulatúak (gazdag Fidesz. KDNP, és Jobbikos elit.)
  2. magas műveltségű jóindulatúak kiket a magas műveltségű 1 számú rosszindulatú réteg megvezet
  3. alacsony műveltségű jóindulatúak kiket a magas műveltségű rosszindulatú 1 számú réteg megvezet
Ellenzék
  1. magas műveltségű kevésbé rosszindulatúak (gazdag MSZP-és, LMP-és, és DK-ás elit.)
  2. magas műveltségű jóindulatúak kiket a magas műveltségű kevésbé rosszindulatú 1 számú réteg megvezet
  3. alacsony műveltségű jóindulatúak kiket a magas műveltségű kevésbé rosszindulatúak 1 számú réteg megvezet
Civilek (azok, akik elfordultak a politikától.)

1 megjegyzés:

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10