2012. szept. 8.

KÖZELÍTÉS AZ ÁLLATVILÁGHOZ


Vannak, akik ismét kétségbe vonják Darwin evolúciós elméletét, de ha visszaemlékezve a tanultakra, vagy apám disznóvágáskor tartott anatómiai kiselőadásaira nekem egyértelmű, hogy az ember az állatvilágból származik. Úgyhogy nekem 101 % bizonyosságú, hogy ezt az elméletet tényként fogadhassam el.
Az is az elmélet igazát bizonyítja, hogy bizonyos spontán önszuggeszciós fejlődés után, rá lehet találni az állatvilágban tapasztalható békés nyugalomra. Természetes viszonyok között az állatok kiegyensúlyozattak. Nincs velük semmi pszichológiai probléma addig, míg az ember bele nem rondít környezetükbe.

Célom, az hogy írásaimmal segítsek mindazokon, akiket nagyon megvisel jelenlegi élete.

Nekem szerencsére sikerült áthangolódni írásaim kiötlése révén magamat. Nem örültem meg, nem vallási agymosás áldozata lettem. Ajánlom mindenkinek, kinek módja van gondolatait leírni, tegye. Az írással kikristályosodik elméje, olyan összefüggésekre jön rá, aminek tudatában az agyament emberek által tönkretett világunkban az életet könnyebbé teszi.

Sajnos, ez nem mindenkinek fog sikerülni. Annak eleve nem, aki örültségnek, zagyvaságnak tartja írásomat, ilyen jellegű írásaimat. Nekik ajánlom, hagyjon itt, és könnyebben emészthető blogok olvasásra használja drága idejét. Maradék életében készüljön fel a legrosszabbra. De ha profitálni akar, mert lehet, látogassa agytekervényeim csikorgásának régebbi termékeit is, a Nem mondhatom el senkinek blogban. (Na ez is reklám, mint a Bohócnál.)


1 megjegyzés:

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10