2012. márc. 13.

HAZAÁRULÁS

Fideszes hitvallás: Aki nincs velünk az ellenünk. Ezért hazaárulóznak le minden másképp gondolkodott. Ez a fajta gondolkodás odáig fajulhat, hogy ebből akár polgárháború is lehet. Nem hagyományos módon, bár az sincs kizárva. (Vagy már a trükkösebb van is.) Kivéreztetni a nagyon korlátozott anyagi eszközökkel rendelkezőket. De mi lesz az urakkal? A megosztás kapacitálásával megássák a maguk sírját. Ha elfogy alattuk a szolgahad, a saját szarukba fognak fulladni. Lehet elegendő lesz ennek a folyamatnak 20 év, de az is lehet, sokat is mondtam.


Bármennyire is szeretné a regnáló hatalom, szavaival nem, de a tetteivel igen, a Horthy-korszak társadalmi struktúráját visszahozni, az már nem lehetséges. Nem, mert a 89 utáni demokrácia emléke kitörölhetetlen az emberek lelkéből. Eltüntetni azt semmilyen praktikával már nem lehetséges. A Horthy ellenzéktől jóval nagyobb méretű magban mindenképpen meg fog maradni.

A lakosságfogyás már régen elkezdődött. Az a gondolkodóknak evidens, hogy a piramis roskad össze, hisz az emberek száma folyamatosan csökken. Nincs arra semmi biztató jel, hogy a leépülést bármilyen tényező is megállítsa. Törvényszerűen be fog következnie a vég. Aki ezt látja, de nem tesz a lassítás érdekében ellene, na az a nemzetvesztő, ő a haza árulója.

Aki nem ért egyet az orbánistákkal, azt ők le hazaárulózzák. Ezek szerint, akik nekik ellentmond, az ő értékítéletük alapján nincs joguk létezni e hazában. Ha ennek ellenére merészelnek itt maradni, csak úgy lehet tőlük megszabadulni, ha fizikailag megsemmisítik. De mi lesz az itt maradt egy karámba tereltekkel? Akik képesek az eszüket is használni, azok sem egyformák. A különbözőségeik előbb-utóbb ki fognak csúcsosodni. A vezértől eltérő gondolkodásukat el kell távolítani, és mivel veszélyforrásnak tekinthető, végső soron ki kell irtani. A führer csak a zombiagyú embereket tűr meg maga mellett. Egy hétköznapi ember, ha csak kicsit is téved, az is nagy bajokat tud okozni. De egy nagy, akinek nincs kritikusa, hajlamos a maga igazát hinni az egyetlen járható útnak, az tud csak igazán nagy galibát okozni. Totál el tud rugaszkodni a valóságtól. Van rá elég példa a történelemben. Ezért van szükség a demokráciára, a toleranciára.

Ha a fizikai megsemmisítés nem is történik meg, mert a mai korban Európa szívében azért ilyen véres dolgot nem lehet tenni, le lehet pattintani a nem tetsző embereket másképp is. (Bár Jugoszláviában, itt közel hozzánk volt nagy ember, aki mert vadulni.) Lehet az eltávolítást finomabb módszerekkel is megoldani. (Még ezt a finomabb módszert is túl durvának értékeli az EU, szerintem jogosan. Az IMF kölcsönt egy sor teljesíthető feltételhez kötötte. Ki kellene békülni a tántival, különben a nagybácsi nem ad pénzt. Az ATV-s Kálmán Olga szerint ilyen egyszerű. Én is osztom ezt a véleményt. De ez egy külön történet.) A kirúgott saját emberek is kellemetlenséget okozhatnak. Lehetséges veszély a Fideszre nézve, hogy saját képviselő fognak megcsömörleni önmaguktól. Már vannak most is közülük olyanok, meg lesznek is, akik az embertelen politika miatt titokban hánynak. Belülről is rothasztás történik. Ez a folyamat lehetne gyorsabb is. Idővel a fülkeforradalmárok saját magukat fogják fel falni. Remélem, próféta beszél belőlem.

Ha egy kertésztől sokkal nagyobb koponya nem tudja ezt levezetni, annak erre a célra szolgáló agyterülete nem fejlődött ki megfelelően. Vagy ha igen, akkor jobb lenne önmagába fordulna, és önkritikát gyakorolna.

4 megjegyzés:

  1. Jóska!
    Bocsika, de én úgy tudom/emlékszem,volt már, egyszer egy Rákosi, aki szintén ezt "vallotta", miszerint,aki nincs velünk, az ellenünk van!
    Anikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anikó!
      Igen jól emlékszik. Ezért is látható itt a neten Rákosira "hajazó" kopasz Orbán kép.

      Törlés
  2. Bebaszna, ha ez a trend eltartana húsz évet. Bebaszna!

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10