2011. márc. 9.

MOST KEZDÖDIK A…"MEGÉLHETÉSI" BÜNÖZÉS

Illusztráció
Miért van idézőjel a címben? Mert ők  a fehérgalléros bűnözésből élnek..
Vagy az is lehet, hogy nem most, mert a színfalak mögött ez a jelenség már régebben elkezdődött. Nem kellett ahhoz különösebb jóstehetség lenni, hogy a jól látók feltételezése beigazolódjon. Ugyanúgy mint az előző, a mostani politikai elitet is a pénzszerzés motiválja. Lásd a miskolci képviselő költségtérítéses ügyét. Pénzéhes, kapzsi emberek mindig lesznek, ezzel tisztában vagyok ez nem is bosszant (annyira), az viszont határozottan, hogy mint rosszindulatú rákos daganatot, miért nem vágják ki maguk közülük.
Vagy védik a mundér becsületét? Vagy elnézik ügyetlenségét, amiért a külvilág rájött az ő oberkodására, nem úgy, mint az övéikére? Mert hogy fű alatt valami van, az biztos. Gonoszkodom, előítéletem van velük szemben? Hisz ők adnak okot elmarasztaló képzelgéseim előjöttének. A jelek alapján a hozsasság felé tendálnak. Én nem vagyok bíróság, hogy a perdöntő bizonyítékok alapján ítélkezek, én megengedhetem magamnak, hogy sejtésekkel is foglalkozzak. Azt bizton állíthatom, hogy ez a társaság sem lesz különb az előzőtől. Hiszen már nekik is van már kamu 40 millás tanácsadási ügyük, meg pókerasztal 700 rongyért. És még csak a remélt, végtelen ciklus elején vagyunk. Mi lesz később?

Én megmondtam, ha bántanak, olyat teszek, hogy azt magam is megbánom. Ki szeretném nyitni azok szemét, akik statisztáltak anno ennek a tisztátalan társaságnak az uralomra jutására. Nagyon reménytelen ügy, mert kicsi a valószínűsége, hogy sikeres lesz tevékenységem. De akkor is megpróbálom, mint örök ellenzéki.

4 megjegyzés:

  1. Jól megbüntették. Hű de nagyon.
    Pár csokor hóvirágért meg évekkel fenyegetnek.
    Láttad anno a Ford Fairlaine kalandjai című filmet Nagy Feró szinkronjával?
    "Esszem, fassz.. megáll! Bekaphatják! Heejj!"

    VálaszTörlés
  2. Belenéztem YouTube-on Ford Farlaine kalandjaiba, jó lenne az egész filmet látni. Írok a gyereknek Győrbe, hogy az ottani a korlátlan egyetemi internetről vegye le, mert az enyémen a szűk kapacitás miatt nem lehetséges.

    Mindegy ki van hatalmon, eben guba. Mindegyiknek vaj van a fül mögött, ha más nem is, de már az is bűn az ő pozíciójukban, ha túlzott lojalitással elnézik kollégáiknak a disznóságokat.

    VálaszTörlés
  3. Jól fogsz rajta szórakozni, nem bánod meg.
    Igazságod vagyon! Teljes mértékben.

    VálaszTörlés
  4. És ki lenne jó kormányozni?- tudom, sok hiba van, de mégis kire gondoltál?

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10