2016. máj. 17.

HAZAÁRULÁS

Átvernek bennünket a palánkon. Na nem a Fideszes társaság mert azokról tudjuk, hogy milyenek, de az ún. parlamenti ellenzéki pártok is. Mind a Fidesz kottájából játszanak.
Tudják, hogy szavakkal soha nem hatják meg Orbánékat? Tudják. Ha tudják, akkor miért beszélnek feleslegesen? Hogy az együgyű nép azt higgye, csinálnak valamit érdekükben. A sok hiábavaló szócséplés csak egyvalamire jó, hogy hagyjanak időt Orbánnak a foga fehérét kimutató diktatúra kiépítésére. Már régen forradalmárként az utcán kellene lenni, ha valóban Magyarország ellehetetlenítése ellen vannak, nemcsak tessék-lássék módon, mert most az van. Tudják ők is, hogy Orbán malmára hajtják a vizet. Az én szememben hazaárulok, mert a népet altatják. Jól mondta Göncz papa rájuk, hogy kollaboránsok. Azok, megvetendőek. Furmányosan együttműködnek a rezsimmel. Ez is megtévesztés, egy aljas trükk. Ébresztő! Az ellenzék is alja nép.

2 megjegyzés:

  1. Nem ellenkezek. Csak a "hazaáruló" csípi a szemem, én nagyon nem szívesen használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emlékezz a legtöbb lájkot begyűjtő bejegyzésedre, Te sem finomkodtál, mert tudtad, hogy a mai világban csak az erős kifejezések érik el az ingerküszöböt.

      Törlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10