2016. máj. 21.

BÁR NE TUDNÉK KÖVETKEZTETNI

Az vád ér, hogy túlságosan lehangoló vagyok, mindig rémképeket látok. A jelekből következtettek, és nem nagy beleérző képesség kell, hogy nem éppen rózsás jövőt látok, sőt rettenetesen borúsat. Pesszimizmusomat, tapasztalataim alapján osztom kettővel, az adja a realitást. Így is olyan világot látok, amire érdemes lenne felkészülni, de egyedül, legalább erkölcsi támogatás nélkül nem menne. Nem, mert a környezetem szerint is bolondokat beszélek.
Eleve tolószékből, még ha ideális lennének a körülmények, abszolút nem lenne lehetséges. Marad csak a tervezés, a fantáziában nincs nehézség, itt korlátlan, még a fantasztikus elképzelés is lehetséges. Fantáziámban semmi kötöttség nincs, de azért maradjunk a realitás talaján.

Amennyire csak lehet el kell szakadnia a mai közüzemi, (ha úgy vesszük a társadalmi) kötöttségektől (is), ki kell vonulni belőle, önállóvá kell válni. Ami csak tanyán lehet megtenni. Legfontosabb a teljes körű élelmezés megoldása saját erőből. Ja az önálló embert nem lehet megzsarolni? Nem ezért lett megszüntetve ez az életforma? Ezért kell az embereket beterelni a városokba, Ha nem azt teszel amit mi akarunk, nem adunk enni. Majd ha éhes leszel megtörsz. Erre megy ki a játék. Veszélyes aki önellátó, azt nem lehet saját kényünk-kedvünk szerint irányítani.

Ez elvonulás sem végső megoldás, mert a pirruszi (itt értelmetlen) ellenállás miatt éhséglázadás lesz. Az éhes emberek meg fogják támadni a korlátozott védekezésre képes farmokat. A legjobb védekezés az lenne, ha még most az uralkodók NWO erőfeszítése kudarcot vallana. Az meg a többség rendkívül gyenge IQ szintje miatt nem lehetséges. Tehát törvényszerűen be fog következnie a Mad Max, és az NWO világa.

Az elvonulás, az időleges túlélés esélye már gondolat születésénél (tudatosan 6-7 éve, nem tudatosan, mert úgy összességében tetszett a szabadabb, nyugodtabb tanyasi élet vagy 40 éve) már halva született ötlet volt, az akkori, meg a mostani család várható ellenállása miatt. Most meg már a körülmények sem engedik. Hát így jártunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10