2013. okt. 16.

MEGFONTOLANDÓ SZÖSSZENETEK

Elmélkedések az emberi kapcsolatok és a politika apropóján


  • A kihívás probléma, vagy a probléma kihívás. (Nem saját, de magaménak vallom, mert mint egyik szempont, alkalmazom emberek minősítésénél.)

  • Tudatosuljon mindenki agyában, aki ezt a szöveget olvassa, addig nem fog javító változás bekövetkezni körülményeiben, amíg problémáinak orvoslására nem szándékozik az okokat, csak a tüneteket megszüntetni. Ezt értem egész pitiánert személyes, kik döntéshozó pozíciókban vannak, azoknak országos, sőt globális bajaikra is.

  • Egyre jobban kiábrándulok az emberekből, és felértékelődnek az állatok. Nem várható pont azoktól, akiktől megcsömörlöttem, hogy véleményem okait megértsék, mert ahhoz az átlag szintje felett kellene gondolkodniuk. Ez megint olyan fából vaskarika dolog. Azt kellene megérteniük, amire képtelenek.

  • Ahogy nő az apátia, egyre vadabb stílussal lehet csak az embereket fásultságukból felrázni.

  • Akinek lehetősége van arra, hogy csóró nép helyzetén valóban javítson, az nem érzi rendkívül sürgető fontosságát, aki érzi, annak meg nincs rá lehetősége. Patthelyzet. (Nagyon sokan tudják az igazi, és jó megoldást, de a döntéshozók nem kíváncsiak rá, vagy ha mégis tudják, önös érdekük miatt elhessegetik azt.)

  • Mostanság Magyarországon: Ha az életet komolyan veszed belebolondulsz, ráadásul bele is pusztulsz, ha komolytalanul veszed, akkor is belepusztulsz, de legalább nem őrülsz bele. De ahhoz hogy komolytalannak tud venni, ahhoz eleve őrültnek kell lenned. Ezek szerint, aki létezik az mind őrült, és bele fog pusztulni az életbe. Na ezt rakd össze.
Másképp: Épp ésszel nem lehet kibírni, tehát aki kibírja az őrült. Tehát mindenki őrült. Ergo: az őrület a normális állapot.

  • Erőlködünk, hogy az ellenmondásokat feloldjuk.

  • Bagatellizálás miatt valamennyien magunk teremtette csapdában vagyunk.

  • Gondolkodjunk azon, mi a megoldás a technológia fejlődése miatt munka nélkül maradó emberek megélhetési lehetőségeiről. Több lehetőség van :
    1. vagy visszatérünk a középkorba, visszafejlesztjük a technológia fejlődést, ez a könnyebb, ez van most M.o-on,
    2. NWO (Új Világrend)
    3. magukra hagyjuk őket (veszélyes, mert társadalmi robbanást idézhet elő).
    4. bevezetni a feltételnélküli alapjövedelmet a leírtak alapján (http://apa54.blogspot.hu/2013/09/feltetel-nelkuli-alapjovedelem.html)
         Más lehetőség nincs.

1 megjegyzés:

  1. Így igaz! Hasonlóképp vallom. Ki azt tételezi fel magáról hogy teljesen normális, nos ez már önmagában abnormális állapotára utal.

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10