2012. júl. 31.

ELVESZETT A REMÉNY

Habókosnak hisznek, amikor azt hangoztatom, hogy az emberiségnek ki kell pusztulnia, mert csak kártevője ennek a bolygónak. Egy evolúciós bakinak következményeként vált kártevőnek, azzal, hogy értelmes lett. Az értelem hozadékaként beszerzett magának egy sor rossz tulajdonságot, ami az állatvilágban nem tapasztalható elégedetlenségből ered.
A bajok forrása maga az emberi értelem. Legfőbb rossz tulajdonságnak tartom az elégedetlenséget, ami szerencsétlenül ötvöződött az evolúció éltetőjével, az állandó versennyel. OV a legjobb úton halad, (igaz nem tudatosan) hogy ezt a természeti parancsot, az elkerülhetetlen kipusztulást katalizálja.

Én személy szerint, mint embert sajnálom, áldozatnak tekintem. Még bukása utolsó pillanatában is abban a hitben fog lenni, hogy a problémák megoldására az ő lépései a legjobbak. Nem érti a helyzetet, csodálkozni és hitetlenkedni fog. Beleesett az elégedetlenség gerjesztette csapdába ugyanúgy, mint a Földön élő emberek nagyon nagy része. Bukása is törvényszerű, mert kincstári optimizmusa miatt már eleve nem reális a helyzetértékelése. Opportunista seggnyalóitól agyonretusált képet kap a valóságról. A láttatott és a valós kép között létező különbség okozza vesztét. Sajnos ő genetikailag ilyen, nem tehet róla. Nem alkalmas arra a posztra, ahova piedesztálták.(Hogy miért kerülhetett ilyen magas helyre, az is megérdemelne egy külön elemzést.). Gyurcsány öszödi beszédéből tanulhatott volna, hogy ne sértse meg a magyar népet, de hát hiányzik nála az alázat. (Gyurcsány nem tudta, de ő igen, hogy mondatai nyilvánosságra kerülnek.) A VOSZ-on elhangzott beszédéből, amiben részben igaza volt, mint ahogy az öszödi szónoknak is, csak hát a pejoratív szavak maradnak meg az emberek emlékezetében. Önteltsége, ami egyik részben adódik optimizmusa miatti fáziseltolódásból, más részben az indokolatlanul érzett szellemi fölényének tudatából, többet enged meg magának, mint amennyit ez a „félázsiai” népség respektálna.

Most már mindenki számára világos lett, hogy valójában Vezérünk mit is akar. A ő szájából hangzott el a verdikt, aki még ezek után sem ért belőle, annak igen komoly IQ problémái vannak. Nem dilettáns gazdaságpolitikát folytat, hanem tudatosan teszi zsinórban rossz intézkedéseket  hogy a befuccsolt gazdaságra hivatkozva bevezethesse már nyíltan is a diktatúrát. Ezt a folyamatot már évek óta láthatja a tisztelt ellenzék, de nem tesz ellene semmit, mert őket is ugyanolyan szempontok hajtják, mint a Fideszt. Vagyis a hatalom feletti totális megszerzést. Azt hiszik, hogy majd választásokkal meg tudják szerezni. Nem veszik észre az indokolatlan optimizmusok miatt, hogy aminek igen nagy a valószínűsége, 2014-ben az addigra várhatóan bevezetett diktatúra miatt már nem is lesznek választások. Ha tévedek, és lesz mégis, objektív az biztos, hogy nem lesz. Az utolsó utáni lehetőséget is elpuskázták. Az emberek életének javítása érdekében, ha valóban akarnak változtatást, akkor már régen összefogtak, és álljt parancsoltak volna. Akik tehetnének valamit a változás érdekében, csak látszat tevékenységet imitálnak, hogy hülyítsék a népet. A cél maguk létjogosultságát, fontosságát igazolni, és fennmaradni. Ők is csak heréskednek. Ha az ellenzék nem tesz semmit, akkor ki tudna. Senki. (Csak a nép, de az meg a tudatos megosztása miatt erőtlen.) Ezért mondom én, hogy nincs remény. A maradék éltemben már biztos nem lesz olyan változás, amiért tapsikolhatnék.

Egyedüli remény, ha azt egyáltalán annak lehet nevezni, majd a romokból, mert így az lesz, újból kezdődik ugyanaz, mint aminek ez lett a vége.

2 megjegyzés:

  1. Én sem látok kiutat, így hát nem is vitázok. De keresni kell, mert kell legyen! Ha nincs ... Jobb is nem belegondolni.

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy így van. Azt hittem, csak én vagyok ilyen reményvesztett - vagy inkább realista. De nem tudok szívből örülni annak, hogy nem vagyok egyedül.

    Isten óvja Magyarországot!

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10