2011. dec. 12.

EZT KAPD KI avagy, na ezt sasold meg

Már a szememnek sem hiszek. Vagy a fülemnek. Angolul sajnos nem értek, hála a szláv orientáltságú okításomnak. A videó láttám dörgöltem a szemem cefetül, hogy jól látok–e? Jól. Az első számú perzsát látom, amint hosszú pajeszos hithű izraelitákkal ölelkezik. Az szerintem lényegtelen, hogy miről volt szó, (bár az is érdekelne) a látványt csak egy féleképpen lehet értelmezni. Vagy több féleképpen.

Egy féleképpen: kitört a világbéke. (Csak még álcázzák.)
Több féleképpen: bazi nagy átverés van a világban. Valaki nem őszinte.
  1. vagy a média járatja velünk a hülyét, mikor a holokauszt tagadásáról elhíresült főperzsának állítja be Mahmud Ahmadinezsád iráni elnököt.
  2. vagy a zsidó főmuftik (hú, kicsit képzavaros) akarják személyesen elmagyarázni az iráni cugszführernek (na itt van az előbbi képzavar ellentettje), a holokauszt létezését. (A végén látott búcsúölelések szerint sikerült is nekik.)
  3. vagy csak udvarias volt az elnök úr. Ha már olyan messziről elmentek meglátogatni legfőbb ellenségüket, csak nem lesz olyan bunkó, hogy egy meleg datolyára sem hívja meg őket.
  4. vagy átvernek minket a palánkon. Nincs semmi izraeli-iráni ellentét, csak a kóbor ellenség megtévesztésére akarják a zsidók lebombázni az iráni atomlétesítményeket
  5. vagy a franc tudja, hogy most mi van?
Azt viszont tudom, hogy én, a legnagyobb ellenségemet, a keresztényi neveltetésem dacára, nem fogom megölelgetni, hacsak nem öt számmal vastagabb bőr van a pofámon.

3 megjegyzés:

  1. Most miért? Madonna is lesmárolta Britneyt. :)))

    VálaszTörlés
  2. Hááát én inkább nem kapnám ki. Akkor inkább már én is a Britneyt. Tudom, nem a kép a lényeg, hanem a videó. De hát már a képen is röhögnöm kell! Na! Így kell komoly témákat elbagatellizálni. Bocs. :)

    VálaszTörlés
  3. Békés, boldog karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10