2011. febr. 17.

VISSZA A JÖVŐBE

Illusztráció
Itt kérem nagy bajok lesznek. Csak abból következtetek remélem tévesen, hogy a világon egyedüliként, a 18 év alattiaknak is szavazójogot adna a Fidesz. Remélem, hogy ez az elfajzott ötlet nem fog megvalósulni, mert ez a magyar demokratizmus pofán rúgása lesz.
Elképzelésük szerint a szülő szavazhatna gyereke helyett. Minél több gyereke van a szavazat szempontjából annál többet nyom a latba, mint én. Ezáltal én devalválódók másod, harmad, sokad rangú állampolgár leszek, mert az én akaratom csak a töredékét éri, a kiskorú gyerekét nevelő szülőénél. Mi van, visszamegyünk a feudalizmusba. A nemeseknek volt szavazati joguk, a jobbágyoknak nem. Ha úgy vesszük, jobbágy leszek, mert nekem ugyan megvan a szavazati jogom, de gyakorlatilag nem ér semmit. Tehát nincs. Akit elértéktelenítenek az nem is fog elmenni, leadni a voksát.(Ha elmegy, semmi értelme nem lesz, akkor már inkább maradjunk otthon.) Ez is az egyik cél. A legfőbb cél az, hogy csak a sokgyermekesek menjenek el szavazni kiknek jelenleg gazdaságilag kedvez a Fidesz.

Senkit nem áll szándékom senkit megsérteni, de az tény, hogy a többgyermekese szülők nagy része alacsony iskolázottságu, ezért őket könnyebb beetetni. Ha már ilyen nemtelen módszerekre fanyalodik hatalma megtartása érdekében, félő, hogy olyan kemény gazdasági lépésék meghozására készül, minek következményeként egy demokratikus választás elsöpörné. Már most jó előre be akarja biztosítani pozícióját a húsosfazékhoz. Ezzel is, meg mással is.

3 megjegyzés:

  1. Naná, hogy igazad van! De erre miért van vajon szüksége a Fidesznek? Na miért??

    VálaszTörlés
  2. Nagyapámat idézem:
    "Bolond lukból, bolond szél fú!"

    VálaszTörlés
  3. Ezt olyannyira gondolják komolyan, hogy a kérdőíveket (2db) mikor kihozta a postás és elolvastam, majdnem lehidaltam a 12 kérdéstől...
    Egytől-egyig mindegyik így kezdődik:
    Vannak akik azt javasolják (vagy gondolják) hogy ...
    Kik???

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10