2011. nov. 22.

NEW WORDL ORDER/ ÚJ VILÁGREND avagy a várható szép új világ

Illusztráció
Az idősebb Bush szájából hangzott el ez a kifejezés még a kilencvenes évek elején, ami akkor még hidegen hagyott, de most már viszolygással tölt el. Most, fene a következtetésre hajlamos eszemnek, összerakodnak a tények egy hátborzongató vízióhoz. Lehet, hogy a szabadjára engedett fantáziám, a pesszimizmusom, és amiért nem hiszek a fatális véletlenekben okozzák, amiért ilyen eretnek gondolatokat szül meg agyam? Félek, hogy amire G.H.W Bush gondolt az nekünk nem jó. Az én szememben az Új Világrend egyenlő az Új Rabszolgasággal.


Olyan iszonyatosan nagy erőforrások, gazdasági hatalom összpontosul egyesek kezében, hogy törvényszerű, hogy világhatalom megszerzése a cél. Először gazdasági, majd politikai eszközökkel. Ennek első látható jelei a különböző globális társulások létrejötte. (Lásd az észak-amerikai NAFTA-át, az egységes piacot alkotó Európai Uniót, a közös pénzt, az eurót, illetve  az APEC-ot, az ázsiai-csendes óceáni gazdasági együttműködést, valamint az ENSZ-t, a leendő világkormányt.) A következő lépésként a nemzetállamok fokozatosan megszűnnek. Ezekre példát a nagy ókori birodalmaktól kezdődően napjainkig bőven látsz. Mindegyik birodalomnak célja a világhatalom megszerzése volt. Van, amelyik időlegesen el is érte. Az akkori ismert világot a római birodalom maga alá is gyűrte. Nem titkolt világuralmi terveket szövögetett a hitleri Németország. Manapság az elit gazdasági eszközökkel fogják elérni az áhított célt.

Annyi tényező befolyásolhatja megvalósulását, hogy szerintem a világ összes létező szuperszámítógép együttese sem tudná, még hozzávetőlegesen se lemodellezni menetének létrejöttének. De a végeredményt azt látom. Előbb néhány száz, majd egypár, később csak egy ember uralkodik a világ felett. Ő, és néhány milliónyi sleppje, a mai erkölcsi értékek alapján szemét ember lesz haszonélvezője a maradék 4-500 millió rabszolga munkájának. Lásd a Georgia köveket.

Csak ahogy az arabok a mesterséges szigeteiknél, itt ők sem számolnak a globális felmelegedéssel, ami nem lesz tekintettel sem fáraóra, sem rabszolgára. El fog takarítani minden halandót.

Lehet, hogy csak egy sötét fikció, agyamnak ez a terméke, de e gondolataim fényében az eddig sok érthetetlen hazai, és globális jelenségre magyarázatot találunk.

Reménykedek, hogy egy újabb összeesküvés-elmélet háborgat csak. De ugyanakkor félő, hogy nem.

4 megjegyzés:

  1. Neked mond az valamit, hogy "sárga veszedelem" és mit értettek alatta anno, igaz?
    Persze hogy mond, hisz nagyjából egykorúak vagyunk.
    Nos, én már régóta azt mondom, igaz lehet az, csakhogy ...! Csakhogy gazdaságilag fogják meghódítani, majd maguk alá gyűrni és ezáltal uralni az egész kis sárgolyónkat.

    VálaszTörlés
  2. Azért mondom, hogy okos ember az Orbán (az már más kérdés, hogy jobbra is használhatná eszét), mert a kínaiakkal kokettál.

    Más nem is történhet.

    VálaszTörlés
  3. Okos. És most az "ereje" is megvan.
    Csak hát a felhasználása ugye ....

    VálaszTörlés

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10