2017. ápr. 21.

FIDESZ megroppantásának egyik vértelen lehetősége

Röviden: Úgy van kialakitva a választási rendszer, hogy a Fidesz akkor is győz, ha veszít. Csak egyféleképp lehet legyőzni, ami kissé bizarrul hangzik, tömegesen érvénytelenül kell szavazni. Ez baromság, gondolhatják sokan, pedig nem az. Kibontott, a  kétkedőknek elmagyarázom, hogy miért nem:

Másoktól átvett elgondolás alapján, amivel én is egyetértek, ez eddig nekem az egyetlen törvényes, és vérmentes megoldási javallat jövőnkre, a Fidesz uralom megbontására.  Megértése nem lesz egyszerű, de megéri a ráfordított időt, és türelmet. Ez a módszer abszolút kockázatmentes. Viszonylagos bonyolultsága ellenére fogják érteni azok, akik felelősen akarnak tenni gyerekeinkért, unokáinkért, a jövő nemzedékekért. Bonyolult, trükkös válasz van csak a latens embergyűlölő hatalom ugyancsak bonyolult, és trükkös rendszerére.

A 2018-as választásra készülve, (ha addig kibírják) a nemszavazók nagy számát meg lehet magyarázni azzal, hogy apolitikusak az emberek. (Kényelemből nem mennek el, ha jó idő van azért, ha rossz idő van akkor meg azért, bár mindenki tudja a valós okot, amit ez esetben nem lehet bizonyítani. Van aki tényleg lusta elmenni, van aki nem látja értelmét). De aki elmegy és szándékosan érvénytelen szavazatot ad le, arra nem lehet ráfogni, hogy apolitikus. Ha az érvénytelen szavazatok száma közel azonos az előző szavazáskor leadottak számával akkor az érvénytelen szavazatok valóban a Fideszt erősíti. De ha szignifikánsan, nagyságrenddel nagyobb számú érvénytelen szavazat érkezik, mint legutóbb, azt nem lehet úgy magyarázni, hogy véletlenül ilyen sokan elrontották a szavazólapot. Az csak sajátos tüntetésnek vehető. (Ez volumenben országos méretű tüntetés lenne, sokkal nagyobb nagyságrendű, mint lásd a netadó ellenit, és lám az is eredményes volt. Ez megroppantaná a Fideszt.) Még egyértelműsíteni lehet a szándékot, ha tiltakozásunkat félre nem érthető pejoratív szóval, vagy rajzzal fejezzük ki. Csak egyfajta magyarázat lehet rá adni. Az igazat. Elérkezik az igazság  pillanata. Nem lehetne semmilyen Lázár-Németh-Kósa stb. féle cinikus Fidesz-dumával elütni egyértelműsége miatt, meg ahhoz túlságosan nagy a hazai, meg a nemzetközi visszhang. Ez elindít egy olyan bizalmatlansági lavinát, hogy a pártok legitim voltát is megkérdőjelezik. Bizalmi válság lép fel, ez egyfajta tiltakozás a Fidesz, az igazságtalan választási rendszere, meg a választáson induló valamennyi párt ellen is. Csak ahhoz az kell, hogy legyen meg a szavazók bátorsága azok között, akik azt hiszik, hogy ez a pártrendszer jó, és a Fideszt meg lehet verni szavazással. Hát nem. A választási rendszer olyan, hogy a Fidesz akkor is nyer, ha ténylegesen veszít. Mindegy hogy ki kire szavaz. Akkor meg nem mindegy, – hogyha esetleg nem lesznek mások is bátrak, – hogy Te milyen szavazott adsz le kockázat nélkül? Ez megoldást jelent azoknak akik nem tudnak erkölcsi aggályok miatt a pártok között választani. Azon áll, bukik ez a javasolt szisztéma, hogy először is politikailag érjenek meg az emberek, legyenek valóban felelős szavazó polgárok, ne dőljenek be a pártok szirén hangjainak, értsék meg ezt a kissé bonyolult, de könnyen alkalmazható módszert. Bátornak kell lenni, nem gyáván félni a változástól. A pártszavazók jöjjenek rá, hogy átb@sszák a pártok őket, mert a látszat ellenére valójában a kapitalizmus tökéletesített szintjének, az NWO valagát nyalják. Inkább ismerjük be, hogy rossz lóra tettünk, viseljük tudatlanságunk ódiumát, mint kitartsunk tévedésünk mellett. Ha nem változtatunk álláspontunkon, azzal megássuk embertársaink, és saját magunk sírját.

Engem is piszkosul átvágtak, szívtam a fogam, büszkeségemen csorba esett, de túltettem magam. Net társaim, meg az összerakott ténymozaikok rávezettek engem a helyes útra. Végre felnyílott a szemem. Kiderült hogy bolondot csinálnak a pártok belőlünk, piszkosul trükköznek. Kitaláltak egy bonyolult bűvészmutatvány, hogy az átlagpolgár ne jöjjön rá. Olvasd el, és csodálkozni  fogsz. Amit tőlük látsz, az mind szemfényvesztés.

A pártok a Fidesz megverésének e módszerét teljes mélységében nem fogják propagálni, mert akkor saját maguk ellen beszélnének. A pártoknak az a céljuk, hogy minél több szavazópolgárt nyerjenek meg maguknak, hogy adják rá a voksaikat. Bekerüljenek a parlamentbe, ezzel megkaparintsák a zsíros lehetőségeket. Élősködhessenek rajtunk. Egyeseknél az is szempont, hogy legyen módjuk kiélni perverz hatalmi tébolyukat.

Ha tetszik, oszd tovább, ha nem akkor is. Lehet ismerőseid között van olyan, aki rációt lát benne, és a maga épülésére felhasználja. Amit az internet felajánlott Neked, azt a lehetőségedet használd ki. Tegyél meg mindent, hogy a javaslatot széleskörűen terjeszd. Eljuttathatod olyanhoz, aki még hatékonyabb tudja a leírtakat megfogalmazni, és köztudomásúvá tenni. Te is tudsz effektíven tenni embertársaidért, magadért, hogy ez a lázálom véget érjen. Ezt egy kiindulási pontnak szánom, amit érdemes tanulmányozni, és tovább dolgozni rajta, ha nincs ettől különb javaslat, és nem lesz addig (2018-ig) hathatósabb megoldás. Talonban jó lesz. Ne csüggedj, ne legyél kishitű!

Az én intellektuális képességem hiánya miatt nem tudom olyan hathatósan megszólítani az embereket ahogy szeretném, ezért kérem, aki rációt lát benne, érti és nem közönyös, átformálva ütősebb nyelvezetre sajátjaként hozza nyilvánosságra. Ha blődségnek tartja, és kritikája építő jellegű, írja meg, hogy a továbbiakban profitálhassak belőle.

Engedélyezem, hogy átdolgozva (hisz eredetileg sem a sajátom, hanem köztudomású volt), vagy egy az egyben, hivatkozva rám, vagy elhallgatva, bárhol megjelenhessen.

Nem csak én látom jónak, más is. Ez a megoldási javaslat mivel nem a saját kútfőből származik, csak a magam számíze szerint értelmeztem, fogalmaztam.

Szép szavakkal nem lehet célt érni, itt csak az ellenfél módszerével lehet operálni. Nem lehet, nem tudjuk jobb belátásra téríteni a taps embereket. Trükkösen kell erőt mutatni. Ennek a megoldásnak javaslata talán a bénultságot megtöri. Lehet túlzott jelentőséget tulajdonítok e módszer létjogosultságában, kérem rángassanak le a földre, vissza a valósághoz.

Pártok nem érdemlik meg (meg felesleges is), hogy voksunkat rájuk adjuk. Szavazunk érvénytelenül!

Mi lesz a következménye: Így is, úgyis káosz lesz, csak így valamivel előbb. (A halogatás a tett halála.) Ebben van pozitív perspektíva, míg az orbáni rohadásból csak negatív előjelű kibontakozás lehetséges. Gondolom én a buta fejemmel.

Azt sulykolták belénk, hogy nincs megoldás, nem érdemes keresni, pedig van. Legyünk kishitűek. Egy frászt. Én meg ezt fogon sulykolni. Amikor csak eszembe jut, ismételten emlékeztetőnek meg fogom jelentetni.

A szándékos érvénytelen szavazás = nagyszabású országos rendszerellenes tüntetés. Történelmi bűn lenne kihagyni.

Én már biztos érvénytelenül fogok szavazni, hogy félre ne értsenek, kiélem "művészi" hajlamaimat is.

VIGYÁZÓ SZEMETEKET IZLANDRA VESSÉTEK.

http://apa54.blogspot.hu/2017/04/hangosan-gondolkodom-3.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A havi legtöbbet látogatottak, de nem biztos, hogy a legjobbak is. Top 10